Activiteiten vlakbij Expositie Barbie & Ken, al...

Theaterspektakel Fanfare

tijdelijke activiteit giethoorn, Overijssel (1.94km)  -  Deze zomer is het vervolg van de beroemde film Fanfare in een openlucht theaterspektakel te zien in Giethoorn.

Zwerftocht door De Wieden

tijdelijke activiteit sint jansklooster, Overijssel, Bezoekerscentrum De Wieden (7.06km)  -  Zwerf mee door De Wieden. Laat je verrassen! De schipper neemt je mee, om je het mooiste van De Wieden te laten zien. Kom genieten van de water- en moerasvogels en de rijkdom aan planten en insecten.

Varen naar het verdronken dorp in De Wieden

tijdelijke activiteit sint jansklooster, Overijssel, Bezoekerscentrum De Wieden (7.06km)  -  Vaar mee naar het verdronken dorp Beulake. Het eens zo levendige dorp op de bodem van de Beulakerwijde.

Steenwijk

tijdelijke activiteit nederland, Overijssel (7.92km)  -  Vier dagen lang fietsen door de mooiste landschappen waaronder drie Nationale Parken: Dwingelderveld, Drents-Friese Wold en Weerribben-Wieden en Giethoorn.

Actief dagje uit met HistoMobil

giethoorn, Overijssel (1.34km)  -  In het pittoreske Giethoorn zorgt HistoMobil voor een actief dagje uit. Voor elk budget zijn er leuke activiteiten voor een familiedag of bedrijfsuitje.

Vier een familiedag of familieweekend in Giethoorn

giethoorn, Overijssel (1.41km)  -  Vaar door het Venetië van het Noorden en ga picknicken op het eiland! Ga daarna de strijd aan tijdens een potje glowgolf, indoor lasergame of outdoor paintball. Giethoorn is meer dan water, dat bewijst Camping Herom.

Restaurant De Lindenhof

giethoorn, Overijssel (2.12km)  -  Eten bij dit restaurant met twee Michelinsterren is een ware smaaksensatie. De internationaal bekende chefkok Martin Kruithof maakt elk gerecht tot een prachtige combinatie van smaak en beleving.

Boer on toer Giethoorn

giethoorn, Overijssel (2.83km)  -  Ga met een boer in Giethoorn op pad en ontdek plekjes waar het massatoerisme niet komt.

Beleef spannende avonturen in Giethoorn

giethoorn, Overijssel (3km)  -  Idyllisch Giethoorn is het toneel van acties die het daglicht niet verdragen kunnen. Met de KGB op de hielen is er in het spel Russisch Misdaad Syndicaat heel veel geoorloofd... Slechts één vraag telt: hoe ver ga je voor de eer?

Wandelen in Giethoorn

giethoorn, Overijssel (3.01km)  -  Wandel en fiets langs de vele grachten. Het is in Giethoorn niet alleen in de zomer genieten, maar zeker ook in de winter. Bewonder het pittoreske dorp in alle jaargetijden.

Kamperen bij de boer Hoeve Montigny

giethoorn, Overijssel (3.12km)  -  Kamperen bij een melkveehouder, dat is pas echt Hollands vakantie vieren. Geniet van een verblijf op de camping of in één van de accommodaties van Hoeve Montigny.

Café-Restaurant 't Vonder

giethoorn, Overijssel (3.18km)  -  Geniet van Het Groene Venetië bij restaurant 't Vonder in Giethoorn.

Pottenbakkerij Rhoda

giethoorn, Overijssel (3.31km)  -  Pottenbakkerij Rhoda maakt eigen keramiek. In de winkel is alles te bewonderen en vind je geschenken voor elke gelegenheid.

Edelstenen Museum De Oude Aarde

giethoorn, Overijssel (3.32km)  -  Een uitstapje naar Edelstenen Museum De Oude Aarde is een steengoed idee. Bewonder de verzameling fossielen en mineralen, maar ook een terrarium met kaaimannen en schildpadden. Ontdek het in Giethoorn!

Museum Giethoorn 't Olde Maat Uus

giethoorn, Overijssel (3.47km)  -  Ervaar in de Museum Giethoorn 't Olde Maat Uus hoe inwoners van Giethoorn vroeger leefden. Ga terug in de tijd en neem een kijkje in de pronkkamer, de bedstee of de karnkamer.

Smit's Paviljoen

giethoorn, Overijssel (3.49km)  -  Smit's Paviljoen heeft een terras en bootverhuur aan het meer. Hier kun je een leuke dag naar wens laten organiseren. Ga samen genieten van de gezelligheid en het uitzicht en verken de omgeving te fiets of per boot.

Varen, fietsen en heerlijk eten in Giethoorn

giethoorn, Overijssel (3.49km)  -  Ontdek met een fluisterboot de prachtige natuur van De Wieden en stop met een gevulde picknickmand op een van de pittoreske eilandjes. Bij terugkomst bij restaurant De Grachthof staat de barbecue of een smakelijk diner klaar.

Grandcafé Fanfare Giethoorn

giethoorn, Overijssel (3.6km)  -  Stap binnen in Café Fanfare en proef de sfeer uit de oude film van Bert Haanstra. Een heerlijke plek om een dagje Giethoorn te beginnen of te eindigen.

Partyschip Giethoorn

giethoorn, Overijssel (3.85km)  -  Heerlijk genieten van de wateren rondom Giethoorn vanaf Partyschip Giethoorn, een van de beste varende accommodatie van Noordwest-Overijssel.

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Expositie Barbie & Ken, al bijna 60 jaar een setje