Meivakantie Veiligheidsmuseum PIT UITagenda activiteiten

UITagenda Test je skills voor politie, brandweer en ambulance bij PIT

Bekijk de activiteiten van Test je skills voor politie, brandweer en ambulance bij PIT. Bent u er geweest? Kom terug naar DagjeWeg.NL om uw beoordeling achter te laten!

Rondvaart op een historische blusboot Almere-Stad »

22-04-19 Een unieke vaartocht langs de skyline van Almere met een ‘spetterende’ demonstratie van het bluskanon. De bemanning vertelt graag alles over het schip, de historie en de techniek van dit varende topstuk van PIT Veiligheidsmuseum.

Meet & Greet: Brandweer Almere-Stad »

26-04-19 Ben jij fan van de brandweer? Of wil je later bij de brandweer werken? Ontmoet de brandweer op 26 april en bij PIT Veiligheidsmuseum in Almere. Kom van alles te weten over het werk van de brandweer en stel al je vragen!

Ontmoet de Jeugdbrandweer Almere-Stad »

28-04-19 28 april komt de Jeugdbrandweer van Zaanstad bij ons op bezoek. Naast hun eigen brandweerwagen nemen ze ook een hoop stoere spullen mee en het leukste is, jij mag er ook mee aan de slag!

Rondvaart op een historische blusboot Almere-Stad »

29-04-19 Een unieke vaartocht langs de skyline van Almere met een ‘spetterende’ demonstratie van het bluskanon. De bemanning vertelt graag alles over het schip, de historie en de techniek van dit varende topstuk van PIT Veiligheidsmuseum.

Zelf een brand blussen Almere-Stad »

24-04-19 - 29-04-19 Op 24 april staat het PIT Veiligheidsmuseum in brand en we hebben jouw hulp nodig bij het blussen. Droom jij ervan om later bij de brandweer te werken? Dan is dit je kans.

Meet & Greet: Brandweer Almere-Stad »

03-05-19 Ben jij fan van de brandweer? Of wil je later bij de brandweer werken? Ontmoet de brandweer op 3 mei bij PIT Veiligheidsmuseum in Almere. Kom van alles te weten over het werk van de brandweer en stel al je vragen!