Pinkster Jazz op 't IJ UITagenda activiteiten

UITagenda Themavaartochten op het IJ

Bekijk de activiteiten van Themavaartochten op het IJ. Bent u er geweest? Kom terug naar DagjeWeg.NL om uw beoordeling achter te laten!

Pinkster Jazz op 't IJ Amsterdam »

01-06-20 Kom Tweede Pinksterdag heerlijk ontspannen op het Amsterdamse IJ met een goed glas wijn en swingende live-jazz.

Herfst Rock Amsterdam »

01-11-20 Rock the Boat deze herfst! Stap aan boord in Amsterdam en geniet tijdens een 4 uur durende vaartocht van tijdloze classic rock.

Vaartocht naar Forteiland IJmuiden Amsterdam »

14-11-20 Vaar zaterdag 14 november mee naar het Forteiland IJmuiden, het grootste fort van de Stelling van Amsterdam.

Vaartocht naar Fort IJmuiden IJmuiden »

14-11-20
Slogan:  Vaar zaterdag 4 april mee naar het Forteiland IJmuiden, het grootste fort van de Stelling van Amsterdam
Korte beschrijving: 
Vaar zaterdag 4 april mee met de Maritieme Vaardag die jaarlijks georganiseerd wordt voor (oud-)koopvaardij personeel en natuurlijk voor iedereen die van varen houdt. Dit jaar stap je aan boord bij de NDSM-werf in Amsterdam en vaar je mee op de route die de vroegere schepen richting zee aflegden. Net als vroeger wordt er onderweg een lekkere Hollandse stamppot geserveerd. Na het passeren van de sluizen in IJmuiden waar op dit moment de grootste zeesluis ter wereld wordt gebouwd, leggen we aan bij het Forteiland IJmuiden. Het half ondergrondse fort is het grootste fort van de Stelling van Amsterdam met een uitgebreid gangenstelsel, meer dan 40 kamers en een indrukwekkende koepelzaal. Tijdens een persoonlijke rondleiding ontdek je de verhalen achter de speciale plekjes van het eiland. Na het bezoek vaar je borrelend weer terug naar Amsterdam. Stap aan boord en beleef een mooie dag op het water
e-mail adres: info@rederijhetij.nl 
telefoonnummer: 020 341 73 96