Sinterklaas uitje: Pietentraining voor kinderen UITagenda activiteiten

UITagenda Survivallen met de hele familie bij Outdoorpark SEC Almere!

Bekijk de activiteiten van Survivallen met de hele familie bij Outdoorpark SEC Almere!. Bent u er geweest? Kom terug naar DagjeWeg.NL om uw beoordeling achter te laten!

Actieve uitjes in de herfstvakantie Almere-Hout »

15-10-22 - 23-10-22 Outdoorpark SEC Almere biedt Survival, Boogschieten, schatzoeken, en meer! Volop buitenpret in de vakantie met elke dag een ander avontuur. Kom alleen of neem iemand mee - plezier heb je sowieso!

Actieve uitjes in de herfstvakantie Almere »

16-10-22 - 23-10-22 Outdoorpark SEC Almere biedt Survival, Boogschieten, Expeditie Outdoor, en meer! Volop buitenpret in de vakantie met elke dag een ander avontuur. Kom alleen of neem iemand mee - plezier heb je sowieso!

Workshop MTB Open Inschrijving Almere »

23-10-22 Iedereen kan leren mountainbiken bij Outdoorpark SEC Almere. Met tips en advies leer je alle kneepjes van het 'vak'. Kom mountainbiken in het bos van Almeerderhout. Een uitje vol avontuur!

Halloween Spookwandeling Almere-Hout »

29-10-22 Met Halloween vult het bos van Almeerderhout met spookachtige wezens, enge geluiden en onverwachte gebeurtenissen. Ga griezelen en gillen tijdens de Halloween Spookwandeling op zaterdag 30 oktober! Durf jij?

Luchtbuks schieten Open Inschrijving Almere »

06-11-22 Bij Outdoorpark SEC Almere leer je alles over de techniek van het schieten, en oefen je met buksen van verschillende kalibers. Tot slot is er een speelse wedstrijd.

Workshop Bushcraft voor kinderen Almere »

12-11-22 In de Bushcraft Workshop van Outdoorpark SEC Almere leer je alle vaardigheden die je nodig hebt om te overleven in de natuur.

Workshop Boogschieten Open Inschrijving Almere »

19-11-22 Boogschieten is een toegankelijke sport voor jong en oud. Bij Outdoorpark SEC Almere kan je in een open inschrijving kennismaken met de techniek van het handboogschieten. De workshop sluit af met een leuk wedstrijdje!

Workshop MTB Open Inschrijving Almere »

27-11-22 Iedereen kan leren mountainbiken bij Outdoorpark SEC Almere. Met tips en advies leer je alle kneepjes van het 'vak'. Kom mountainbiken in het bos van Almeerderhout. Een uitje vol avontuur!

Pietentraining met Survival Piet Almere »

30-11-22 Doe mee met de pietentraining van Survival Piet en ontvang een echte Pietendiploma! Een superleuk uitje met Sinterklaas-thema op 30 november.

Zomertijd Treasure Hunt Almere »

26-03-23 Zondag 26 maart gaat de zomertijd in. Die dag ligt ergens in boswachterij Almeerderhout een schat verborgen. Het hele gezin kan helpen om de schat te vinden!