Ontmoet Marten en Oopjen in 's-Graveland UITagenda activiteiten

UITagenda Wandelen, fietsen en spelen op de 's-Gravelandse Buitenplaatsen

Bekijk de activiteiten van Wandelen, fietsen en spelen op de 's-Gravelandse Buitenplaatsen. Bent u er geweest? Kom terug naar DagjeWeg.NL om uw beoordeling achter te laten!

OERRR Ontdek de geluiden uit het bos in 's-Graveland »

22-05-22 Ga samen met de boswachter opzoek naar de geluiden van het bos. Wat hoor je? En waar komen die geluiden vandaan? Deze wandeling is speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar en duurt anderhalf uur. Ga op pad en maak daarna je eigen bosgeluid!

Historische tuinstijlen op Beeckestijn Velsen-Zuid »

22-05-22 Wandeling langs de rijke variatie aan cultuurhistorische tuinstijlen op buitenplaats Beeckestijn.

Expeditie Fort Nieuwersluis Nieuwersluis »

22-05-22 Alle kinderen tussen 5 en 8 jaar verzamelen! Ga met een echte natuurgids op ontdekkingstocht op Fort Nieuwersluis en ontdek de spannende natuur..

Exclusief fietsevent Gazelle Veluwezoom Dieren »

22-05-22 Maak een heerlijke fietstocht langs de IJssel en door de heuvels van Veluwezoom en breng een bezoek aan het gloednieuwe Experience Center van Gazelle in Dieren. Onderweg ontmoet je boswachters en strijk je neer bij de Carolinahoeve voor een heerlijk kopje koffie/thee met een versnapering!

Varen op het Naardermeer voor dag en dauw Naarden »

26-05-22 Deze vaartocht is voor de echte vroege vogels! Ga mee op deze ongewone boottocht van 2,5 uur.

OERRR Dauwtrappen en ontbijten met het hele gezin in 's-Graveland »

26-05-22 Sta vroeg op, wandel, speel en ontbijt voor dag en dauw. Het is Hemelvaartsdag in 's-Graveland!

Dauwtrappen met ontbijt op de 's-Gravelandse buitenplaatsen »

26-05-22 Voor dag en dauw een frisse wandeling maken? Kom dauwtrappen en ontbijten op Hemelvaartsdag! Deze activiteit is voor volwassenen.

Dauwtrappen op het Hulshorsterzand op de Veluwe Hulshorst »

26-05-22 Word wakker met de geluiden van de ontwakende vogels en sluit de ochtend af met een eenvoudig ontbijt in de natuur. De boswachter neemt je in de vroege ochtend mee naar het stuifzand, de langste beek van de Veluwe en de Leuvenumse Bossen tussen Nunspeet en Ermelo op de Veluwe.

Dauwtrappen in de Vreugderijkerwaard met ontbijt Zwolle »

26-05-22 Sta op Hemelvaartsdag vroeg op en wandel van 6.00-8.00 uur mee met de boswachter. Zie hoe de natuur langs de IJssel bij Zwolle in de vroege ochtend ontwaakt en sluit af met een ontbijtje op de Vreugdehoeve.

Dauwtrappen met ontbijt op De Slotplaats Bakkeveen »

26-05-22 Stap op Hemelvaartsdag vroeg uit de veren voor een stevige ochtendwandeling over landgoed De Slotplaats. Onze gids laat je tijdens deze vroege wandeling genieten van de stilte. En als het even mee zit, zie je misschien wel n van de bewoners van het bos want die zijn meestal veel eerder in de weer dan wij...

Dauwtrappen in de Kaapse Bossen Doorn »

26-05-22 Voor dag en dauw een frisse wandeling maken? Kom dauwtrappen op Hemelvaartsdag!