Wijnfort Jutphaas ligt optimaal in het centrum van Nederland, verscholen in een groene oase te Jutphaas bij Nieuwegein.Het fort beschikt over verschillende ruimtes: de centrale hal, de reduitkamer, een wijnbar, een keuken en een winkel.Het fort is hiermee geschikt voor: evenementen, vergaderen, feestjes, kookworkshops en wijnproeverijen.
Sprookjesachtige trouwlocatieEen droomhuwelijk? Dat begint natuurlijk bij een sprookjesachtige locatie. De uitnodigende sfeer, de professionele uitstraling en de schitterende ligging maken het Wachtershuis van Fort Jutphaas tot die unieke trouwlocatie. Een sfeerbepalende omgeving, die uw huwelijk nog meer glans geeft en gegarandeerd tot de verbeelding zal spreken van uw bruiloftsgasten.
Wijnproeverij organiseren in NieuwegeinDe wijnwinkel is in 1959 opgericht door jonkheer Kalkoen, toen werden er vaten gemporteerd en in het fort gebotteld. Vandaag is er een uitgebreide wijnkelder met ca 400 soorten wijn uit alle delen van de wereld. Rietveld Wines is er trots op de winkel in het fort te kunnen uitbaten. Wij zijn een wijn speciaalzaak die kennisoverdracht over wijn in de breedste zin hoog in het vaandel heeft staan.
Kookworkshop organiseren in regio UtrechtIn de keuken van het fort, gelegen in Nieuwegein (Utrecht), is een prachtig authentiek kookeiland genstalleerd. Wij zorgen voor een kok waarvan u iets kunt leren. Hij koopt de perfecte ingredinten voor u in. In overleg stellen we het programma samen waarin u zelf de tijdsduur en het menu bepaald. Uiteraard zullen wij ook suggesties doen en bieden complete arrangementen aan. U kookt op gas.

Wijnproeven op Fort Jutphaas

Foto gedeeld door / afkomstig van Stichting Liniebreed Ondernemen.