Jullie dag op Fort Altena

Jullie dag op Fort Altena

Fort Altena is n van de locaties in de gemeente Werkendam waar u uw burgerlijk huwelijk kunt afsluiten, maar wel een hele unieke natuurlijk. Er is haast geen sfeer- of stijlvollere plek te bedenken voor een mooie huwelijksceremonie. Moeten wij nog de romantische uitstraling van het torenfort noemen?

Fort Altena is met haar ligging aan de A27 en op het snijpunt van Biesbosch en het Land van Heusden en Altena, een ideale trouwlocatie in een prachtige groene cultuurhistorische omgeving. Fort Altena is geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen, zowel buiten op het fortterrein als binnen. De voormalige voertuigenloods biedt ruimschoots plek aan alle familieleden en vrienden!

Fort Altena maakt uw huwelijksdag en/of -feest een unieke gebeurtenis, het is jullie dag! Er kan dus slechts n huwelijksceremonie of -feest per dag plaatsvinden op het fort. Dan hoeft u alleen rekening te houden met uw planning en niemand anders. U kunt 't fort naar eigen inzicht aankleden en wij denken graag met u mee. Samen met de ceremoniemeesters maken wij er een onvergetelijke dag van!

De Slinger-barbecue, een veldkeuken, een warm of koud buffet, 3- of 4-gangen diner, alles is mogelijk. Onze kok overlegt graag met u om uw feest of huwelijksdag ook een culinair feest te maken!

Kijk voor meer informatie op www.fortaltena.nl of bel ons.

Fort Altena, ontwapenend gastvrij!
Openingstijden zomerperiode: Van 1 april tot 1 november is fort Altena geopend van dinsdag t/m zondag van 10.30 uur tot 17.00 uur. Feesten, diners (vanaf 15 personen), seminars e.d. kunnen de gehele week geboekt worden.

Fort Altena
Tol 8
4251 PX Werkendam
E. info@fortaltena.nl
T. 0183 - 301329

Jullie dag op Fort Altena

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.