Fotoshoot-arrangement

Fotoshoot-arrangement

We beginnen de dag met koffie en gebak tijdens de presentatie. Na de presentatie start de rondleiding en daarmee ook de fotoshoot, waarbij de waaghalzen op de kameel kunnen zitten en u de kalveren de fles kan geven. Na de rondleiding staat er een heerlijke lunch voor u klaar!

Fotoshoot op de boerderij:
Een fotograaf schiet de mooiste plaatjes van jullie tussen het hooi, met de kalfjes en op de kameel. Na afloop krijgt u alle foto’s digitaal thuisgestuurd. De foto's worden gemaakt tijdens de rondleiding. Hierbij gaan we dus zorgen dat we van iedereen mooie foto's maken, individueel, maar ook groepsfoto's.

Een leuke middag en ook nog mooie foto’s. Perfect voor bijvoorbeeld een vrijgezellendag of (dames)teamuitje of voor familie’s die een originele familiefoto aan de muur willen hangen.

Kosten
De kosten van het fotoshoot arrangement zijn €42,50 per persoon. Hiervoor krijgt u gebak, de safari op de Kamelenmelkerij, lunch en de fotoshoot.

Handig om te weten
t/m 10 personen €425,-, daarboven €42,50 per persoon
Een heerlijke broodlunch bereid met diverse broodjes, vleeswaren en soep.
De indeling van de dag kunt u zelf bepalen. U kan dus ook starten of eindigen met een lunch of bbq.
Voor slechts €3,- p.p. extra kunt u een BBQ-arrangement krijgen i.p.v. een lunch.
Bij de lunch en presentatie zit koffie en thee.

Fotoshoot-arrangement in Berlicum leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor .

Fotoshoot-arrangement

Kamelenmelkerij Smits

Fotoshoot-arrangement

Kamelenmelkerij Smits

Fotoshoot-arrangement

Kamelenmelkerij Smits

Fotoshoot-arrangement

Kamelenmelkerij Smits