Zoet, verleidelijk, houtig of bloemig, er zijn vele benamingen voor geuren en parfums te bedenken. Welke parfum past het beste bij jou? Dat kun je uitvinden tijdens de Parfum Workshop in Den Haag. Je leert hoe bepaalde geuren ontstaan en waar de oliën hun oorsprong vinden. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je een eigen parfum ontwikkelt en dat is een belevenis waar veel mensen van dromen.

Misschien word je wel wereldberoemd met een geur die per ongeluk is ontstaan, je weet maar nooit, alles is mogelijk. Met een goed gevoel voor aroma's en geuren kun je heerlijk experimenteren en alle mogelijkheden ontdekken. De leider van de workshop geeft je natuurlijk de nodige tips en hints om je op gang te helpen. Welke geuren je uiteindelijk kiest, dat heb je natuurlijk helemaal zelf in de hand.

De Parfum Workshop in Den Haag duurt 45 minuten en is bedoeld om kennis te maken met de wereld der geuren en met het maken van een eigen parfum.

Parfum Workshop in Den Haag leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, themafeest, workshop, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Parfum Workshop

Foto 1. Foto afkomstig van de aanbieder.

Parfum Workshop

Foto 2. Foto afkomstig van de aanbieder.

Parfum Workshop

Foto 3. Foto afkomstig van de aanbieder.

Parfum Workshop

Foto 4. Foto afkomstig van de aanbieder.