Het Wijn & Proeflokaal van Casa Fortezza

Het Wijn & Proeflokaal van Casa Fortezza

Wijn & Proeflokaal

Het Wijn & Proeflokaal van Casa Fortezza is iedere zaterdagmiddag open voor de bezoekers aan het Fort bij de Liebrug!
In het wijn & Proeflokaal maakt u kennis met bijzondere Italiaanse wijnen, olijfolie en aceto balsamico.

De gepassioneerde importeurs hebben veel kennis en vertellen u graag meer over de oorsprong, productiewijze en het gebruik van de producten. U kunt er onder het genot van een proefplankje (plankje met delicatessen van het seizoen) even uitrusten van uw wandel of fietstocht.

Naast de zaterdagmiddag opening van het Wijn & Proeflokaal, biedt CasaFortezza verschillende diensten voor particulieren, bedrijven en verenigingen.

De locatie is zeer geschikt voor vergaderingen, lezingen, product presentaties, meetings en bedrijfsuitjes (15-35 personen). Dit kan in combinatie met een wijn, olijfolie of balsamico proeverij of een Italiaanse pranzo (lunch).

Casa Fortezza organiseert open wijnproeverijen, wijncursussen en olijfolie en balsamico workshops voor particulieren en (besloten) voor bedrijven, groepen, verenigingen.

Op het fort wordt natuurlijk ook echt Italiaans gekookt. Wij organiseren aanschuifdiners "Eten wat het fort schaft", eten zoals in een Italiaanse Osteria. Wij hanteren tijdens de aanschuifdiners geen kaart maar koken met de beste producten van de dag en het seizoen.

Het Wijn & Proeflokaal van Casa Fortezza

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.