Storytrail stadswandeling met verhalenverteller

Beleef de geschiedenis van de Maasstad tijdens een buitengewone stadswandeling. Een van de verhalenvertellers van theatergezelschap Stadsavonturen neemt u mee op ontdekkingsreis door het Rotterdam van de vorige eeuw. Tijdens de Storytrail stadswandeling Rotterdam beleeft u de jaren ’20 en ’30, de crisistijd en de opkomst van stoom en staal. Ga mee en geniet van een historische rondleiding en verteltheatervoorstelling in één.

Met zijn plakboek vol foto’s en zijn meeslepende verhalen brengt de verteller het onstuimige verleden van de Oude Haven, de Wijnhaven en de Leuvehaven tot leven. Anderhalf uur lang waant u zich honderd jaar terug in de tijd. Toen was het Witte Huis de hoogste wolkenkrabber van Europa en waren de kades het domein van sjouwermannen, straatjongens, koperbouten en passagierende zeelui. U ziet hen allemaal langskomen tijdens deze spannende, humoristische en romantische verhalenwandeling.

Storytrail stadswandeling met verhalenverteller in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Storytrail stadswandeling met verhalenverteller

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.