De slag om de stad

Wil je de steden van Nederland op een leuke manier verkennen? Speel van Stad Unique en leer de stad op een leuke verrassende manier kennen!

Wil je de steden van Nederland op een leuke manier verkennen? Bij "De Slag om de Stad" ga je net zoals bij Zeeslag op zoek, maar in dit geval niet naar boten, maar naar verkeersdeelnemers. Denk je dat je op de goede locatie zit? Dan stuur je een groepsselfie via WhatsApp naar onze instructeur. Heb je het goed dan krijg je de aanwijzing voor een volgende locatie. Hoe leuker de foto – hoe beter de aanwijzing! Spelenderwijs kom je langs alle onverwachte en leuke plekjes van de stad waar je normaal niet komt of al kletsend aan voorbij zou gaan.

Hoe werkt de Slag om de Stad van Stad Unique?

Je ontvangt van ons een mail met de vakken in de stad en de bijbehorende foto’s. Ga op zoek naar deze locaties, maak een groepsselfie en ontvang de aanwijzingen voor de volgende locaties!

De Slag om de Stad van Stad is ook een heel leuk spel om met meerdere teams te spelen: wie van jullie heeft als eerste alle locaties ontdekt!

De slag om de stad

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.