Miljoenensafari in de Zoo

Miljoenensafari in de Zoo

Stort je in een hilarische en spannende game vol met leuke foto-opdrachten en andere uitdagende spelelementen. Ben jij creatief en slim genoeg? Dan win jij misschien wel De Erfenis van 750 miljoen euro!

Een beestachtig spel in de dierentuin!

Een oud medewerker van de dierentuin is overleden en laat naar verluid zo’n 750 miljoen euro na. Omdat er geen directe familie bekend is, maakt een geselecteerde groep bezoekers aanspraak op zijn erfenis. Om te bepalen wie van jullie deze erfenis krijgt, moeten jullie eerst laten zien wie er het beste geld kan uitgeven! Daarom krijgt ieder team een smartphone mee met daarop maar liefst 1 miljoen euro!

Hoe werkt spel in de dierentuin precies?

Onder het genot van een drankje krijgen jullie informatie over de verdeling van de erfenis. Na de instructie krijgen jullie de smartphone en heb je ongeveer twee uur de tijd om zoveel mogelijk geld uit te geven. Na ongeveer twee uur spelen wordt iedereen weer terug verwacht bij de notaris. Terwijl je met een drankje bijkomt van het spel wordt het verloop van het spel op een groot scherm getoond. Tijdens de presentatie krijg je ook alle resultaten van de foto-opdrachten te zien. Tot slot wordt bekend gemaakt wie er recht heeft op de erfenis van maar liefst 750 miljoen euro.

Waarom dit dierentuinspel?

Miljoenensafari in de Zoo is een dierentuinspel vol spanning en hilariteit! Alle foto’s, die gemaakt worden tijdens het spel, worden jullie toegestuurd zodat iedereen heerlijk kan nagenieten van de activiteit. Man of vrouw? Jong of oud? Bedrijf of vrijgezel? Het maakt niet uit wat je bent, dit leuke dierentuinspel biedt iedereen veel plezier!

Miljoenensafari in de Zoo

Miljoenensafari in de Zoo | Foto geüpload door gebruiker Stad Unique.