Ultimatum

Ultimatum

Boek het Ultimatum bij Stad Unique! Tijdens dit ultieme teambuilding-spel midden in de stad hebben hackers een virus geplaatst op de servers van een groot bedrijf. Lukt het jullie om het virus te stoppen?

Een groep hackers heeft een ultimatum gesteld. Er is een virus geplaatst op de centrale server van een groot bedrijf. Over 60 minuten zal het virus haar vernietigende werk doen. Het virus kan alleen gestopt worden met een code in een klein koffertje die ergens in de stad is verstopt. Lukt het jullie om, vóór het verstrijken van het Ultimatum, het virus te stoppen?

Hoe werkt het Ultimatum van Stad Unique?

Jullie gaan bij het Ultimatum in teams op zoek naar informatie over de vindplaats van het koffertje. De leden van het crisiscentrum verwerken deze informatie tot een samenhangend geheel. Het crisiscentrum krijgt een grote kaart van de stad met vakken. Zij hebben alleen een telefoon die kan bellen. Er gaan meerdere teams de stad in. Zij krijgen bij elk vak een opdracht, vraag of aanwijzing. De teams hebben een kaart zonder vakken, waardoor ze niet zien welk vak waar ligt. De teams hebben een smartphone. Langzamerhand spelen de teams samen vakken weg en kunnen ze erachter komen waar de koffer ligt, hoe die open gaat en wat er moet gebeuren om het virus te stoppen.

Ultimatum

Ultimatum | Foto geüpload door gebruiker Stad Unique.