Levend Ganzenbord

Levend Ganzenbord in de stad! Speel in je eigen tempo met een live begeleiding via whatsapp. Makkelijk online te boeken. Slechts 45,- per team.

Hou jij ook zo van bordspelletjes? Of ben je meer een buitenpersoon? Levend Ganzenbord biedt voor ieder wat wils! Jullie trekken er op uit in een stad naar keuze. Daar doen jullie verschillende locaties aan. Soms zullen jullie een denk-opdracht moeten uitvoeren, soms een doe-opdracht. Door de denk-opdrachten uit te voeren, verzamelen jullie letters om de uiteindelijke code te kraken. De doe-opdrachten vertellen jullie waar de verzamelde letters komen te staan. Lukt het jullie om na 3 uur de code te kraken?!

Hoe speel je Levend Ganzenbord van Stad Unique?

Voordat je begint ontvang je via de mail de uitleg samen met een fotolijst en een antwoordformulier. Ook ontvangen jullie een kaart van de stad waar jullie gaan Ganzenborden. Tijdens het spel worden jullie via WhatsApp begeleid door een instructeur van Stad Unique die jullie opdrachten beoordeelt. Beantwoorden jullie de opdrachten goed, dan krijgen jullie de aanwijzingen om verder te kunnen spelen.

Levend Ganzenbord

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.