The target

Dit is een super spannend uitje! Samen met een groep probeer je de te ontmaskeren. Lukt het jou hem uit te schakelen? Lees hier meer over dit spel.

Een super spannend uitje voor echte speurneuzen!

Een gevaarlijke gangster is net ontsnapt uit de gevangenis. Een opdrachtgever geeft hem geld voor elke misdaad die hij pleegt dus nu terroriseert hij de stad. Drie agenten worden er op uitgestuurd om de man te overmeesteren voor hij €1.000.000 heeft verdiend en de stad verlaat. Om de misdaden te kunnen plegen, moet de (virtuele) gangster voorwerpen stelen die verspreid zijn over de stad: een mes, een touwladder, explosieven.

Hoe werkt dit spannende uitje precies?

Telkens wanneer de gangster een voorwerp steelt of een misdaad pleegt, komt de politie dit te weten. Zo laat de gangster een spoor achter in de stad. Bovendien slagen de politiesatellieten er om de zes minuten in om de man exact te lokaliseren en kunnen de agenten voortdurend nagaan hoe ver ze van hun verwijderd zijn. Maar de gangster weet de satellietsignalen te onderscheppen en krijgt dezelfde informatie op zijn scherm én hij heeft enkele speciale verdedigingsmiddelen om de politie van zich af te schudden... Slaagt de politie er in om de gangster uit te schakelen voor hij zijn doel heeft bereikt? Dit is een super spannend uitje wat je met diverse groepen kunt spelen.

Dit programma speelt u met minimaal 4 personen en maximaal 20 personen! Vanaf 20 personen worden er twee spelen naast elkaar gespeeld.

The target

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.