Escape Room De Bom

Escape Room De Bom

Welke terroristen doen dit? Heel Nederland gaat eraan! Jullie zijn de enige die dit kunnen voorkomen. Er zijn twee kamers en een bom. Werk in twee teams samen, maar toch ook weer apart. Alles draait om de juiste communicatie. Het borrelt, het sist en ontploft bijna… Als jullie er bijna zijn, dan begint het pas! Vele Special Effects en ook geschikt voor een spannend kinderfeestje!

De Escape Rooms van Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo zijn door alle Special Effects totaal vernieuwend. Een aantal Escape Rooms kunnen qua moeilijkheid worden aangepast voor bijvoorbeeld gezinnen met jonge kinderen. Ook voor kinderfeestjes is dit een zeer geschikte activiteit! (vanaf 10 jaar, spelers onder de 15 jaar onder begeleiding van een volwassene). Superspannende verhaallijnen en originele puzzels in combinatie met vele hightech snufjes, zorgen voor een unieke Escape-ervaring. De puzzels zijn deels zelf ontwikkeld en aangevuld met diverse concepten vanuit heel Europa. Naast een unieke spelervaring, staat veiligheid voorop; dankzij 24/7 camerabeveiliging wordt de groep constant in de gaten gehouden.

Je bent welkom bij Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo en speel onze spectaculaire Escape Rooms: The Jungle, De Bom of Revenge of the General !

Escape Room De Bom in Bussloo leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, themafeest, workshop, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor .

Escape Room De Bom

Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo

Escape Room De Bom

Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo

Escape Room De Bom

Escape Room Escaperoom Bussloo Voorst dagjeuit teambuilding familieuitje familiedag ontspanning erop