Ga mee met de toeristentrein

Ga mee met de toeristentrein

Ga mee met de toeristentrein

In het gebied van de Maasmeanders is zo veel te genieten. Wil je alles meemaken, dan heb je heel wat kilometers af te leggen. Met de toeristentrein kom je werkelijk overal. Het treintje rijdt over de dijken, door de smalle straatjes van Megen en Ravenstein of door weidse landschappen. Het kan zelfs mee op de pont naar de andere kant van de Maas.

Het treintje is gedurende het gehele jaar te huren. Een wagon is voor een paar uurtjes te reserveren, maar ook een hele dag cruisen met de chauffeur is mogelijk. Het treintje kan via een van de bij ons aangesloten bedrijven gehuurd worden. Een startpunt bij diverse Maasmeander ondenemingen, wordt afgestemd bij de verhuur.

De trein rijdt door middel van een tractor die als locomotief dient. Hij is rolstoeltoegankelijk en biedt plaats aan maximaal 40 personen (max. 20 personen per wagon). Gezinnen, wandelaars, fietsers en zelfs grote groepen passen er moeiteloos in. Onderweg kom je via de informatieschermen of een eventuele gids alles te weten over het gebied van de Maasmeanders. En tussendoor zin in een kopje koffie of lekkere lunch? Laat je dan naar een van onze aangesloten ondernemingen rijden.

Meer weten? neem contact op via 0412 - 49 22 17 voor informatie over de beschikbaarheid en de prijzen.

En eenmaal in Ravenstein, stap even uit bij het Toeristisch Informatiecentrum Ravenstein. Het TIR heeft heel veel informatie over de omgeving en tevens is er een leuk winkeltje met aardige vrijwilligers die u wegwijs maken!

Ga mee met de toeristentrein

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.