1

Trouwen op GeoFort
Trouwen op GeoFort

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Geef elkaar het ja-woord op een unieke locatie midden in de natuur! Geofort biedt een prachtig decor voor jullie huwelijksdag midden in de groene omgeving van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Jullie onvergetelijke trouwdag op een locatie

Elkaar het ja-woord geven op een unieke locatie midden in de natuur? Een receptie in onze prachtig ingerichte 3D restaurant, een diner aan lange tafels op het glooiende fortterein in de schitterende zon en tenslotte het feest in de karakteristieke romantische verlichte kazernestraat?

GeoFort biedt een prachtig decor voor jullie ideale huwelijksdag, midden in de groene omgeving van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Een feestelijke, historische en sfeervolle locatie, waarbij elk deel van jullie huwelijksdag een hoogtepunt wordt.

De ambiance van de unieke locatie, in combinatie met heerlijk eten en drinken en ons gastvrije team, maakt jullie huwelijk tot een sprookjeshuwelijk!

GeoFort is uitermate geschikt voor de viering van jullie huwelijksdag. Voor een klein of een groot gezelschap en voor elk budget. Wij maken graag een voorstel passend bij jullie wensen. Ook kunnen wij jullie adviseren over bloemdecoratie, bruidstaarten, foto- en videografen en muzikale omlijsting. Wij bieden mogelijkheden voor ieder gezelschap, van 2 tot 200 personen. Onze eigen Event Manager  zorgt ervoor dat elk deel van de huwelijksdag, van ceremonie tot uitgebreid diner en spetterend feest soepel verloopt.

Bij GeoFort zitten jullie midden in de natuur. Hoe mooi is het om de seizoenen een rol te laten spelen gedurende jullie trouwdag.
    Lente/Zomer
Mooi opgedekte tafels met verse bloemen op ons terras voor een gezellige high tea of zomerse barbecue. Trouwen bij zonsondergang en een knallend feest  onder de  schitterende sterren. Een zomers paradijs!
    Herfst/Winter
Najaarszon op het terras, kastanjes poffen en reuze marshmallows warmen op het knapperend kampvuur. Binnen komen op het winterse forteiland met vuurkoven en fakkels. Ontvangst met Glhwein en warme chocolade melk.

Geeft het Ja woord op een unieke locatie

Wij bieden u van het intake gesprek tot de evaluatie een betrokken en professionele partner. Uw droomhuwelijk kan van ceremonie tot feest bij GeoFort gevierd worden. Onze Event Manager draagt zorg dat u hiertoe een voorstel op maat ontvangt. Vervolgens zet ons ervaren team op de dag zelf de puntjes op de i in de uitvoering!

 Bezoek www.geofort.nl

Trouwen op GeoFort
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.

-advertentiepositie-