Mollenstreek

Mollenstreek

Tijdens Mollenstreek van Stad Unique probeer je de Mol te ontmaskeren. Boek nu en speel in de stad van jouw keuze. Goedkoop uitje.

Welke mol heeft welke mollenstreek geleverd? Dat is de vraag. Bij Mollenstreek gaan jullie in een stad naar keuze proberen de Mol te ontmaskeren. Er zijn 5 mollen: Boaz, Anna, Dex, Evi en Claudia. De mollenstreken werden uitgehaald in 5 verschillende landen. De mollen hadden ook mollenboekjes en jokers. Het is aan jullie om uit te zoeken in welk land Boaz actief was en natuurlijk welke mollenstreek hij geleverd heeft.

Hoe werkt Mollenstreek van Stad Unique?

Met behulp van een fotolijst en een kaart van de stad proberen jullie de fotolocaties te vinden. Hierdoor kom je op de meest bijzondere plekken van de stad. Eenmaal de locatie gevonden, maken jullie een groepsselfie, die je via WhatsApp als bewijs naar de instructeur stuurt. De instructeur stuurt jullie daarna een aanwijzing over de mol. Hoe meer fotolocaties jullie vinden, hoe meer aanwijzingen jullie dus krijgen. Lukt het jullie om binnen 3 uur de mollenstreek van Boaz uit te vinden?

Mollenstreek

Mollenstreek | Foto geüpload door gebruiker Stad Unique.