Schmink Workshop
Schmink Workshop

Zou je graag leren hoe je goed kunt schminken? dan is de Workshop Basis Schminken van Carpe Diem Festum uit Susteren echt iets voor jou. Onze ervaren docente leert je de basis van het schminken, de verschillende kwasten en de technieken over het aanbrengen van de schmink.

Wat leren we tijdens deze workshop:

U leert het aanbrengen en blenden van kleuren, het maken van krullen, bloemen, vlinders en druppels met diverse kwasten en technieken. Ook met meerdere kleuren op de kwast kunt u veel dingen maken, onze docente legt het u allemaal uit. Wij werken aan de hand van vaste voorbeelden, zodat alle technieken goed geoefend kunnen worden.

Iedereen kan aan deze cursus meedoen er is geen voorkennis voor nodig en iedereen kan het leren.

Bij deze Schmink Cursus Basis Schminken werken wij met producten van het gerenommeerde Nederlandse make-up merk Grimas en Diamond Fix.

De producten die wij tijdens deze cursus gebruiken zijn o.a.:

Cake make-up, Schmink (Water Make-up), Colour powder, Pearlite, Tipcreme, Polyglitters etc.

De verschillende penselen die aan bod komen zijn:

de stippel penseel, bloemen penseel, vlinder penseel, mr 2, mr 4 en de mr 6 penseel

De technieken die we behandelen zijn:

kleuren blenden, sjablonen gebruiken, bloemen en vlinders maken, stippels en druppels maken, krullen etc.De workshop wordt gegeven door Wanda Kleur Rijk, een schmink specialiste die haar plaats in de kunstscene verdiend door haar eindeloze creativiteit, talent en professionele aanpak

Indeling
We beginnen kort met de product informatie, daarna gaan de deelnemers op zichzelf de verschillende technieken oefenen. Daarna gaan de cursisten op elkaar oefenen aan de hand van onze vaste voorbeelden. Wij werken met vaste voorbeelden, omdat daar alle technieken in terug komen.

Locatie en Tijd
Wigibaldplein 2B, Susteren

van 19:00 tot 21:30 uur

Meer info in onze Agenda Workshops

Prijs
Prijs voor deze workshop is € 35,00

In deze prijs is inbegrepen
Een uniek oefen stencil voor thuis

Gebruik materiaal

Koffie/thee en koekje

Digitale foto van het resultaat

Aantal deelnemers
De Workshop kan doorgaan vanaf 6 deelnemers tot een maximum van 8 personen per workshop. Wij werken graag met kleine groepen zodat we iedereen de juiste aandacht kunnen geven.

Dagcrème
Gelieve WEL dagcrème op uw gezicht en armen te gebruiken, als de huid goed gevoed is, is deze juist gesloten en neemt trekt de schmink niet helemaal in de huid. Dit voelt prettiger en de kleuren komen mooier naar voren.

Schmink Workshop in Susteren leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Schmink Workshop
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.