Instap arrangement

Instap arrangement

Bij Rederij Loenen aan de Vecht varen we met middelgrote schepen. Hierdoor kunnen we u de vertrouwde, persoonlijke aandacht geven en toch voldoende afstand houden. Om in deze periode ook met kleine gezelschappen vanaf 4 personen te kunnen varen bieden wij onze dagelijkse rondvaarten aan inclusief catering. Doordat we meerdere schepen in kunnen zetten kunt u met een gezelschap van in totaal 26 personen reserveren en bestaan uit een maximum van 4 verschillende groepen huisgenoten. Hierdoor kunnen we aan boord en op de wal voldoende afstand realiseren. De schippers dragen indien nodig een mondkapje.
Zin in een gezellig uitje op het water? Stap dan aan boord en kom lekker varen en culinair genieten op een van de unieke schepen van de Rederij. Picknick met lekkere broodjes, High Tea, High Wine en High Beer is ook mogelijk. Als u aan boord stapt heeft de chef net de catering klaar gezet volgens alle geldende normen. Geniet van al het lekkers en vaar ondertussen langs de mooiste buitenplaatsen van de Vechtstreek.
Dagelijks kunt u op 3 tijdstippen reserveren; 11.00 uur, 14.00 uur en 17.30 uur. Elke rondvaart duurt 2,5 uur. We vertrekken vanuit Loenen aan de Vecht en varen door Nieuwersluis en Breukelen en langs kasteel Nyenrode. U kunt de catering helemaal zelf samenstellen of voor een van onze arrangementen kiezen die het beste past bij het tijdstip van uw rondvaart.
In overleg ook opstappen in Loosdrecht.
Ons stap-in-en-geniet arrangement.
Dit basisarrangement bestaat uit 2,5 uur varen en is inclusief 2 koppen koffie of thee, 2 belegde broodjes ; een bruine zachte bol met kaas en een witte zachte bol met ham en een bakje rauwkost.

Instap arrangement in Loenen aan de Vecht leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, themafeest en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor .

Instap arrangement

Rederij Loenen aan de Vecht

Instap arrangement

Rederij Loenen aan de Vecht

Instap arrangement

Rederij Loenen aan de Vecht

Instap arrangement

Rederij Loenen aan de Vecht