Adventures in a box: escape game

Adventures in a box: escape game

Stafort bedacht de ideale teambuilding-activiteit voor uw bedrijf, organisatie of vriendengroep.

De escape-koffer is een uitdagende teambuilding activiteit die we graag aanbieden op locatie of in het fort van Stabroek. 

We nemen je graag meer dan 100 jaar terug in de tijd naar de beginjaren van de groote oorlog. Met deze uitdagende challenge genspireerd op het bestaande concept van escape rooms hopen we jou met collegas, vrienden of familie een spannende tijd te doen beleven.
Als team werk je samen om originele puzzels en raadsels op te lossen waarbij teamwork, gezond verstand en out of the box denken cruciale vaardigheden zijn. 

Groepen: 10-180 personen
Duur: 120 min (waarvan 105 minuten effectieve speeltijd)
Kostprijs: 25 35 euro ( afhankelijk van aantal deelnemers )  
Locatie: Het fort van Stabroek of een locatie naar keuze

Bij onze escape koffer worden de groeps- en individuele skills op de proef gesteld. Delen van informatie en inspelen op sterktes van medespelers is een noodzaak.
Een escape koffer teambuilding kan ook voor grote groepen. Verschillende teams van maximaal 7 personen spelen dan tegen elkaar. Wij bieden onze escape koffers graag aan voor groepen vanaf 10 tot max 180 personen.
Informatie verwerken, linken leggen tussen voorwerpen en ruimte geven voor suggesties van teamgenoten zijn van groot belang bij het spelen van een escape teambuilding.
Met onze mobiele escape koffer speel je een uitdagend spel op een locatie naar keuze. Wij komen naar u. Zo bespaart u heel wat kopzorgen en kosten.

Adventures in a box: escape game

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.