Rondleiding met gids op Fort Sabina

Rondleiding met gids op Fort Sabina

Nieuwsgierig naar de historie en de verhalen van het fort? In september rondleidingen op zondag 20 en 27 september om 14.00 uur. Vanaf 1 oktober alleen de laatste zondag van de maand. Start rondleidingen om 14.00 uur. Onze gidsen leiden u rond, vertellen over het kustverdedigingswerk (1811) van Napoleon, wat ons fort van oorsprong is. Later bouwden de Hollanders het fort uit tot wat het nu is (1881). De gids neemt u mee naar plekken op het fort waar u niet zo maar kunt komen. 

Trek gemakkelijke schoenen aan en laat u de verhalen van het fort vertellen. Inschrijving ter plaatse bij het "Fortloket" in de kazerne. Kosten 5 per persoon. Vol is vol, aangezien er vanwege de maatregelen een beperkt aantal deelnemers per rondleiding mee kan. Wilt u reserveren voor de reguliere rondleiding meld u dan aan via info@fortsabina.nl en laat dag, tijdstip en aantal personen weten. Ter plekke rekent u dan af. 

Voor groepen is er de mogelijkheid een aparte afspraak te maken voor een rondleiding. Neem dan contact op met info@fortsabina.nl en vertel uw wensen.

Rondleiding met gids op Fort Sabina

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.