Extra Minecraft speurtocht

Extra Minecraft speurtocht

GeoFort brengt het spelen in Minecraft naar een volgend level. We hebben maar liefst heel Nederland in Minecraft ingeladen met 1000 miljard Minecraft blokken. Op de GeoCraft server van GeoFort kunnen bezoekers virtueel rondreizen op leuke plekken zoals de Efteling, Schiphol of de op Dam, maar is meer! Iedereen kan op de GeoCraft server zijn eigen huis opzoeken en ontdekken hoe hun eigen woonstraat met een 1 op 1 schaal precies staat ingeladen.

Doe mee aan een extra leuke en lange Minecraft-workshop waarin kinderen en ouders een uur lang samen aan de slag gaan om heel Nederland in Minecraft te veroveren.

GeoFort ziet Minecraft als serious gaming: ruimtelijk inzicht, samenwerken, kaart lezen, computer commandos maakt de Minecraft-Experience op het Fort niet alleen leuk, maar vooral ook leerzaam!

De extra Minecraft workshop staat los van de GeoExperience. Je hoeft alleen voor kinderen te reserveren, ouders zijn gedurende de hele workshop natuurlijk welkom! Deelname kost 5,- per kind. De workshop wordt alleen in de vakanties gegeven.

Extra Minecraft speurtocht

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.