Alpacawandeling Twente "Beleef & Geniet"

Alpacawandeling Twente "Beleef & Geniet"

Bij de Alpacawandeling Twente kun je middels diverse arrangementen kennismaken met de Alpaca’s.
We hebben diverse arrangementen waarbij je kunt “Beleven en Genieten” zoals De Winterwandeling, Thee-tijd tussen de Alpaca's en onze arrangementen "Beleef en Geniet". Bekijk onze website voor de verschillende arrangementen en de prijzen. Onze heerlijke bosrijke omgeving geeft de gelegenheid om te ontspannen, te genieten en de Alpaca’s te leren kennen.

We ontvangen je graag met een kopje koffie, thee of Ranja en dan kun je alvast kennismaken met de Alpaca’s, die zo nieuwsgierig als ze zijn alvast bij je zullen komen kijken! Samen met familie- of enkele vrienden kun je heerlijk ontspannen, bijkletsen en genieten van de Alpaca’s.

Wanneer je een arrangement met een wandeling reserveert maken we met de Alpaca’s een wandeling in ons bos van ongeveer 30 minuten. De wandeling is onder begeleiding van iemand van Alpacawandeling Twente. De wandeling is alleen met het gereserveerde gezelschap waardoor je alle gelegenheid hebt om zelf met een Alpaca te lopen, te wisselen van Alpaca en ze echt te leren kennen!

Je kunt bij Alpacawandeling Twente kennismaken met Ed, Fred Ted, Chef en Bossy. Iedere Alpaca heeft een eigen persoonlijkheid, karakter en gewoonten. Bij een bezoek aan Alpacawandeling Twente heb je alle gelegenheid om ze te leren kennen.

Een bezoek is alleen mogelijk op afspraak. Een afspraak bij Alpacawandeling Twente is alleen met het gereserveerde gezelschap, waardoor je alle privacy en aandacht hebt van de Alpaca's!

Alpacawandeling Twente "Beleef & Geniet" in Daarle leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, themafeest, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Alpacawandeling Twente

Alpacawandeling Twente

Alpacawandeling Twente

Alpacawandeling Twente

Alpacawandeling Twente

Alpacawandeling Twente

Alpacawandeling Twente

Alpacawandeling Twente