Vergaderen op het Fort aan de Buursteeg

Vergaderen op het Fort aan de Buursteeg

Gelegen aan de Grebbelinie ligt het Fort aan de Buursteeg. Een inspirerende locatie waar u in alle rust, met prachtig uitzicht over het Fort uw vergadering, training, meeting, presentatie of cursus kunt organiseren bij restaurant Grebbelounge.   

Op het Fort aan de Buursteeg bevindt zich ook het Grebbelinie Bezoekerscentrum. Tijdens een bezoek aan dit centrum met museumwinkel komt u alles te weten over de Grebbelinie als verdedigingslinie door de jaren heen. De expositie geeft u middels film, animaties en objecten een duidelijk beeld van lange geschiedenis van deze waterlinie, die in 2011 werd aangewezen als rijksmonument. Daarnaast is het mogelijk om aan de hand van een routekaart of (op aanvraag) met een gids het Fort aan de Buursteeg te verkennen.

Met een 5-tal ruimtes kan Grebbelounge u ,geheel naar wens, voorzien van alle benodigde faciliteiten.  Alles is aanwezig om onbezorgd uw meeting plaats te kunnen laten vinden. Goede wifi verbinding, flip over, presentatie scherm, beamer etc. Wij bieden u de mogelijkheid om van een eigen, overdekt terras gebruik te kunnen maken. Naast vergaderen zijn de ruimtes ook bij uitstek geschikt te maken voor uw bedrijfsborrel, netwerkbijeenkomst of personeelsuitje.
De catering tijdens uw bijeenkomst komt uit de keuken van restaurant Grebbelounge. Met verrassend veel mogelijkheden bereiden onze koks voor u en uw gasten (h)eerlijke gerechten.

Locatie en capaciteit
Soort locatie: vrijstaand gebouw, nabij de snelweg en ov, voldoende (Gratis) parkeergelegenheid
Capaciteit: minimaal 6 en maximaal 24 personen.
Aantal zalen: 5
Faciliteiten: internet, beamer, flipover, presentatie scherm, catering in huis

Bereikbaarheid
Fort aan de Buursteeg is uitstekend bereikbaar. Per auto ligt het slechts op een steenworp afstand van de A-12 en beschikt over ruime, gratis, parkeermogelijkheden.
Station Veenendaal-De Klomp is op loopafstand gelegen.

Ligging en omgeving
Midden in de natuur, aan de Grebbelinie, ligt Fort aan de Buursteeg. In de vrijstaande bunker zijn het Grebbelinie bezoekerscentrum en restaurant Grebbelounge gevestigd. Historisch, cultureel en inspirerend, dat is waar Fort aan de Buursteeg voor staat. Het Fort is gelegen aan de rand van de gemeente Renswoude.

Maatwerk
Onze medewerkers stellen graag voor u op maat een arrangement samen. Welke, desgewenst, te combineren is met een bezoek aan het museum, wandeling over het Fort of een deel van de Linie of leuke buitensport activiteiten.
 
Voor meer informatie, tarieven en reserveringen mail naar info@grebbelounge.nl of bel 085-0410110

Vergaderen op het Fort aan de Buursteeg

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.