Kinderpartijtje

Porselein schilderen met kinderen

Maar dat is leuk! Porselein schilderen met kinderen. Bijvoorbeeld om een verjaardag te vieren. Kinderen zijn erg creatief en vinden het heel erg leuk om met echte verf en penselen te werken. Samen met vriendjes, neefjes en nichtjes, of met klasgenootjes. Je eigen ontbijtbord of melkbeker beschilderen! Fijn toch?!

In het Atelier P&P liggen volop voorbeelden van leuke afbeeldingen, maar natuurlijk mogen de kinderen hun fantasie gebruiken en zelf iets tekenen/schilderen. Of een tekening van thuis meebrengen, als die maar niet te groot is want die moet wel op ’n ontbijtbordje passen.

Zo’n schilder-verjaardagspartijtje in Atelier P&P duurt maximaal anderhalf uur, maar de ‘les’tijd kan in overleg met de ouders worden bepaald.

Laat de kinderen iets leuks voor opa of oma beschilderen, zoals een ontbijtserviesje. Zelfs de allerkleinsten kunnen meedoen. Dan wordt bijvoorbeeld een voet- of handafdrukje gemaakt op het ontbijtbordje! En moeilijk? Welnee, kinderen vinden tekenen en schilderen nooit moeilijk.

Atelier P&P verzorgt ook schilder-(mini)workshops op locatie, dus niet in het atelier. En dan is er geen maximum voor het aantal deelnemertjes

Kinderpartijtje in Veenendaal leent zich ook goed voor een vriendinnendag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor kinderen.

Henk Frank
Henk Frank
Marijke Frank
Marijke Frank
Marijke Frank
Marijke Frank
Henk Frank
Henk Frank