Zomertraining Mime of Dans

Zomertraining Mime of Dans

Onze zomertraining in mime en dans is dé perfecte manier om, samen met andere bewegingskunstenaars, familie en vrienden vakantie te vieren. Op de gezellige boeren minicamping waar wij verblijven, hebben we ook een actief kinderprogramma voor jouw kinderen. Zo kan jij je aandacht bij de les houden.
Hier zijn we in de ochtenden lekker actief en volg jij de door jouw gekozen lessen. In de middag kan je dan samen of alleen het strand op of cultuur snuiven in een van de stadjes in de buurt.

Wat kan je verwachten?
In de ochtenden ga je na een gezonde warming-up naar je eigen training toe. Daar krijg je tijdens de mime- of danslessen diverse technieken aangeleerd. Deze lessen duren drie uur. Je kunt hier op je eigen tempo leren en wordt uitgedaagd om te groeien in jouw performance.
De lessen worden gegeven door professionele docenten Job en Rebekka, kijk op onze website om verder met ons kennis te maken.

Zomertraining Mime of Dans in Gapinge leent zich ook goed voor een workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Zomertraining Mime of Dans

Rianne van Leeuwen

Zomertraining Mime of Dans

Job van der Wal

Zomertraining Mime of Dans

Job van der Wal