1

Zaterdagavond 17 december 2022 singles party.




Zaterdagavond 17 december 2022 singles party.

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Zaterdagavond 17 december 2022 singles party in Vriezenveen in het oergezellige Black Piano!
Doelgroep: singles 40 jaar tot ±67 jaar.Een singlecafe van Dating Oost is gericht op een leuke avond uit voor alleenstaanden. Het is géén datingavond, ook al zijn we een datingbureau die dit organiseert (al sinds 2004...).
Niet iedereen wil namelijk daten, maar wel uitgaan. Om te daten verwijzen we 40+singles naar onze eigen datingsite en singles tussen de 60-80jr. kunnen ook kiezen voor Persoonlijke Bemiddeling.

Onze single party's zijn altijd gezellig, iedere keer anders, andere locatie en andere gasten. Meestal is de verhouding man/vrouw precies in balans. Maar, ook al is het niet zo, je kunt toch niet met iedereen praten. Je bekijkt even met wie je wil babbelen en daar sluit je bij aan.
Bij binnenkomst krijg je direct koffie en je zoekt een leuke plek. Kom je alleen of met z'n tweeën, ga NIET apart staan, maar sluit aan bij anderen. Op die manier krijg je ook direct contact. Geen zin om verder te kletsen na een half uurtje; ga naar het toilet of haal een ander drankje en sluit ergens anders weer aan.

Zaterdagavond 17 december 2022 singles party. in Vriezenveen leent zich ook goed voor een vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.datingoost.nl

Zaterdagavond 17 december 2022 singles party.
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.