Alpaca Onderonsje - Achterhoek - Kleine groepen.
Alpaca Onderonsje - Achterhoek - Kleine groepen.

Kom naar het mooie Geesteren in de Achterhoek voor een leuke en ontspannen Meet & Greet met deze kudde Alpaca's. Het hele jaar open.

Uniek en veelzijdig programma

Je krijgt eerst van alles te weten over deze bijzondere dieren. Daarna ga je langs en over het erf een stukje met ze wandelen, met minimaal 1 alpaca per gezelschap. Je kunt dan goed voelen hoe zacht ze zijn. Er is alle tijd voor foto’s en selfies. Hierna voer je ze met wat lekkers. Deze alpaca's eten de brokjes uit de hand, maar je mag ook een bordje gebruiken, dat vinden ze ook helemaal prima! Daarna kun je in de wei nog even rustig met ze nagenieten.

Er is wat te drinken en lekkers daarbij. Voor jullie, de alpaca’s hebben dan al genoeg gehad! De alpaca’s gaan na afloop nog rustig even bij jullie liggen en zelf ook even chillen! Wil je nog langer blijven, dan is de b&b in de yurt wellicht een optie.

Reserveren kan via de website: https://hetlandvankempers.nl/alpacas

Alpaca Onderonsje - Achterhoek - Kleine groepen. leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek hetlandvankempers.nl

Foto: Frank Meesters
Foto: Frank Meesters
Foto: Frank Meesters
Foto: Frank Meesters