1

VR Boxx ALL-IN-ONE


-advertentiepositie-VR Boxx ALL-IN-ONE

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zoek naar een uniek vriendenuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest of familie-uitje in Weert? Kies dan voor de All-In-One VR experience! Voor slechts € 44,50 ervaar je 2 uur lang unieke VR belevingen. Ontsnap uit de escaperoom met je vrienden, schiet de hoogste score tegen zombies met je familie in de shooter en beleef diverse minigames. Kortom, een unieke beleving in Limburg.

Wat kan je verwachten?

Onze operator zal jullie verwelkomen bij binnenkomst in ons Warehouse in Weert en jullie meenemen naar onze lounge. Hier krijgen jullie uitleg over het programma dat jullie gaan doorlopen en alle vier de experiences die jullie gaan meemaken. Er mogen ook meteen keuzes gemaakt worden zoals welke VR Escaperoom jullie wensen te beleven!

Na de uitleg zal onze operator jullie meenemen naar de eerste experience en deze opstarten. Vanaf hier worden jullie continu voorzien van informatie en spanning. Afhankelijk van de groepsgrootte is er natuurlijk volop ruimte om iets lekkers te eten of drinken. Ook kan er worden toegekeken naar hoe jouw vrienden, familie of collega's proberen te ontsnappen óf de hoogste score proberen te behalen. Wij zorgen ervoor dat jullie volop en zorgeloos kunnen genieten van deze All-In-One VR Experience!✅ Vanaf 2 tot en met 15 personen. Vanaf 8 personen is de loods exclusief voor jullie.

✅ Je speelt altijd en enkel met je eigen groep.

✅ Voor iedereen leuk en toegankelijk, zowel jong als oud.

✅ 2 uur lang Virtual Reality plezier, 4 verschillende Virtual Reality ervaringen.

✅ De beste begeleiding, technisch ervaren én sociaal.

✅ € 44,50 per persoon incl. btw. Onbeperkt drinken en snacks voor € 5,- p.p. bij te boeken.

✅ Gratis parkeren! Dicht bij het centrum van Weert (+/- 5 minuten).

VR Boxx ALL-IN-ONE in Weert leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor .

 Bezoek vrboxx.nl

VR Boxx ALL-IN-ONE
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.