Hyperbowlen & hakbijl groepsarrangement


-advertentiepositie-



Hyperbowlen & hakbijl groepsarrangement

» Let op: deze activiteit is voorbij «

HOE ZIET HET PROGRAMMA ERUIT?
De gemiddelde duur voor het hyperbowlen & hakbijl groepsarrangement is ongeveer 2 uur.

Combineer het hyperbowlen met het hakbijl gooien. Ga 1 uur hyperbowlen en 30 minuten hakbijl gooien. Het arrangement is boekbaar vanaf 10 personen en kan maximaal met 30 personen.



Wij verwelkomen je bij de receptie. Bij het aanmelden word je ontvangen door één van de activiteitenbegeleiders bij de bowling balie.

Na ontvangst door de activiteitenbegeleiders is het tijd om de bowlingschoenen aan te trekken. Je ontvangt van ons ook bowlingsokken. Vervolgens geeft de activiteitenbegeleiders uitleg over het hyperbowlen en voert hij iedereen zijn naam in. Daarna gaat de strijd van start! Na 60 minuten hyperbowlen is de activiteit afgelopen.

Na het hyperbowlen word je ontvangen door één van de activiteitenbegeleiders bij de hakbijl- en funcurl balie.

Na ontvangst door de spelbegeleider krijg je een speluitleg en demonstratie van het hakbijl gooien. Let’s try! Iedereen krijgt één poging om te oefenen. Daarna gaat de strijd van start! Na 30 minuten hakbijl gooien is de activiteit afgelopen en kan de eindbalans opgemaakt worden.

Hyperbowlen & hakbijl groepsarrangement in Roosendaal leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor .

 Bezoek www.playdome.nl

Hyperbowlen & hakbijl groepsarrangement
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.