Educatieve roofvogelworkshop Roofvogels & Uilen


-advertentiepositie-Educatieve roofvogelworkshop Roofvogels & Uilen

Bij ons in Bunschoten-Spakenburg organiseren we een scala aan activiteiten omtrent de valkerij, de natuur en alle dieren die daarin leven. Bij alles staat educatie centraal. In totaal hebben we meer dan 45 vogels die je kunt komen bewonderen. Mooie roofvogels en uilen, maar ook andere bijzondere rovende vogels als pelikanen, ooievaars en seriema’s. Altijd al eens zelf willen valkenieren? Tijdens onze educatieve roofvogelworkshop leert u Jeroen Settels, zijn team en zijn gevleugelde compagnons goed kennen. Op de alle dagen van de week, behalve op zondag, zijn privé-workshops vanaf 8 mensen mogelijk bij ons op locatie. De perfecte oplossing als u met een klein gezelschap kennis wilt maken van deze prachtige vogels. Wilt u individueel meedoen in groepsverband meedoen (max. 16 personen), dat kan op alle zaterdagen vanaf 10.00 uur. Meld u dan van tevoren aan via de mail. Zie voor tarieven onze webshop.

De inhoud van dit programma is gevarieerd en dus elke keer weer anders. Het is zeker de moeite waard om vaker bij ons terug te komen.

Tijdens deze workshop leer je Jeroen Settels, zijn team en zijn gevleugelde compagnons weer iets beter kennen. In deze workshop ga je vooral met heel veel van zijn vogels vliegen. Kortom: een onvergetelijke en spectaculaire ervaring!

Educatieve roofvogelworkshop Roofvogels & Uilen in Bunschoten-Spakenburg leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en workshop. Deze activiteit is geschikt voor .

 Bezoek www.settels-roofvogels.nl

Zeearend. Foto: Jeroen Settels
Zeearend. Foto: Jeroen Settels
Educatie. Foto: Jeroen Settels
Educatie. Foto: Jeroen Settels