1

Tuktuk en activiteit: TukTuk met puzzeltocht




Tuktuk en activiteit: TukTuk met puzzeltocht

Een actief groepsuitje: TukTuk rijden met puzzeltocht.

Betrek de hele groep tijdens het TukTuk rijden. Niet alleen de chauffeurs hebben tijdens deze tocht een belangrijke taak, namelijk het besturen van onze handgeschakelde TukTuks, ook de passagiers worden tijdens dit arrangement aan het werk gezet. De passagiers op de achterbank krijgen onze puzzelroute mee, de richting die jullie volgen met de TukTuk wordt iedere keer bekend gemaakt middels een rebus, hersenkraker of algemene kennis-vraag. Het juiste antwoord leidt jullie naar de juiste afslag, belangrijk dus om goed te puzzelen.
De route leidt jullie door de Brabantse peelgemeenten en stuurt jullie door landwegen, bosgebieden en dorpjes, in totaal ben je ongeveer 2,5 uur bezig met de tocht. Dit geeft jullie de ruimte om onderweg een half uurtje pauze te houden op een terras of bij een picknickbankje.

Tuktuk en activiteit: TukTuk met puzzeltocht in Someren leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, themafeest en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.buiteneten.nl