TukTuk en Eten: Tuk & Taste


-advertentiepositie-TukTuk en Eten: Tuk & Taste

Het Tuk & Taste arrangement is een bourgondisch zomerarrangement. Van april tot en met augustus zijn onze TukTuks te huur voor deze zonnige food-tour. Dakje open, zonnebril op en touren maar. Voorafgaand aan de tour krijgen jullie een routebeschrijving van ons mee. Op deze beschrijving staan drie geselecteerde restaurants aangegeven. Bij deze restaurants is voor jullie gereserveerd en zal één van de drie gangen voor jullie klaar staan. Bij terugkomst op de Longhorn Ranch heb je drie restaurants bezocht en kunnen genieten van een voor-, hoofd- én nagerecht. Tussen de gangen door touren jullie door het Brabantse platteland, op zoek naar het volgende restaurant.

Gaan jullie liever in de winter op pad? Dan hebben we een vergelijkbaar arrangement. Vanaf oktober tot maart hebben we de Winter food-tour, waarbij je bij drie verschillende restaurants gaat lunchen.

TukTuk en Eten: Tuk & Taste in Someren-Eind leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, themafeest en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor .

 Bezoek www.buiteneten.nl

Foto: BuitenEten
Foto: BuitenEten