1

Slapen op Vuurtoreneiland




Slapen op Vuurtoreneiland

Voor het ultieme eilandgevoel kom je slapen op Vuurtoreneiland, zes unieke eilandkamers elk met vrij uitzicht over het water en omliggend landschap.

Geen vijf sterrenkamer met airco, wifi, mini-bar of flatscreen. Op Vuurtoreneiland vind je stilte, donkerte, ruimte, het geluid van kabbelend water en ruisende wind. Onder de rook van de stad geniet je van de stilte van de natuur, de sterrenhemel en geluiden van nachtelijke vogels.

Voor een nacht op Vuurtoreneiland vertrekt de boot al in de middag. Meteen aan boord begint de vakantie als je het IJ op vaart en de drukte van de stad achter je laat.

Op het eiland wordt je door ons team ontvangen en rondgeleid. Op de kamer staan een aperitief en borrelplank klaar.

Er is ruim de tijd om te genieten van elkaar en om het eiland te verkennen. De avond spendeer je in het restaurant voor een uitgebreid 7-gangen menu.

De volgende ochtend is er ontbijt in het restaurant, waarna het Yveer XIII rondom 11.30u terugvaart naar de stad, met aan boord koffie en de ochtendkrant.

Onze eilandkamers zijn stuk voor stuk unieke solitaire huisjes met ieder een eigen uitzicht op het omliggende landschap. Vier van de eilandkamers staan aan het water buitendijks, en twee eilandkamers staan binnendijks met uitzicht over de dijk heen. Alle kamers hebben een eigen charme en zijn stijlvol ingericht met een tweepersoonsbed, een zithoek en een badkamer en suite.

 Bezoek vuurtoreneiland.nl

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.
Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.