Waterlinie arrangement in Hotel Mitland




Waterlinie arrangement in Hotel Mitland

Gelegen aan de fortgracht van Fort de Bilt, midden in park Voorveldse Polder, vind je Hotel Mitland. Het bruisende stadscentrum van Utrecht is op een steenworp afstand en de kamers zijn van alle gemakken voorzien, zoals een koelkast, airconditioning, koffie- en thee faciliteiten en een privkluis. Ook kun je heerlijk zwemmen in het luxe binnenzwembad, je uitleven in de fitnessruimte, eten in het restaurant en plezier maken in het bowlingcentrum.

Natuurlijk Mitland
De slogan Natuurlijk Mitland is terug te vinden in het gebouw. Golvende daken met groene sedum-beplanting. Veel glas, waardoor overal het water van Fort de Bilt, met het omliggende groen, te zien is. De inrichting zorgt ervoor dat omgeving zoveel mogelijk naar binnen wordt gebracht en de gast zoveel mogelijk bij buiten te betrekken. Er zijn natuurlijke materialen als hout en natuursteen gebruikt.

Wil je na een lange dag heerlijk genieten van een ruime kamer met een comfortabel bed? Dat kan in een Superior Fortzicht Kamer. Wat een mooi uitzicht is een vaak gehoorde opmerking. In elk jaargetijde is het een feestje om op n van deze kamers te verblijven en te genieten van de mooie omgeving. Als hotelgast kun je kosteloos gebruik maken van de fitness- en wellness-faciliteiten, inclusief het zwembad (natuurlijk met uitzicht op fort).

Hotel Mitland is met recht een van de groenste hotels van Utrecht te noemen. Hier vind je naast heerlijk luxe kamers multifunctionele vergader- en congresaccommodatie, gezellige bars, restaurant Vlonders en aangename terrassen aan het water met een prachtig uitzicht op het oude Fort de Bilt. De geschiedenis van het huidige Mitland-complex langs de fraaie noordelijke fortgracht is nauw verweven met die van het ruim 175 jaar oude Fort De Bilt.


Waterlinie arrangement
  • Overnachting in een Superior Kamer Fortzicht
  • Uitgebreid ontbijtbuffet in het restaurant
  • Hollandsche Waterlinie infopakket
  • Heerlijke fles wijn en een bijpassende snack
  • Gebruik van zwembad, sauna, fitness en Turks stoombad
  • Gratis parkeren (t.w.v. 12,50)
  • Stadsbelasting

Kosten
150 voor twee personen

 Bezoek www.mitland.nl

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.
Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.