Restaurant Fort de Gagel




Restaurant Fort de Gagel

Fort de Gagel is de perfecte plek om te genieten van een heerlijke lunch, gezellige borrel of uitgebreid diner in ons eigentijdse restaurant met open keuken. Het fort ligt centraal in het land, direct aan de snelweg en beschikt over eigen parkeerplaatsen voor de deur. De voormalige ruimtes zoals de munitiekamers en het bomvrije wachthuis zijn omgetoverd tot karakteristieke vergaderzalen en een sfeervolle feestlocatie. En dat allemaal middenin de natuur met uitzicht op natuurgebied het Noorderpark.

Restaurant
Bourgondisch genieten van hoge kwaliteit, dat is wat je in dit restaurant in Utrecht optimaal kunt doen. Beneden in het fort vind je ons sfeervolle restaurant met doorloop naar het zonnige terras. Compleet met uitzicht op de natuur waan je je in een oase van rust. Je kunt de koks goed in de gaten houden, want ons restaurant heeft een open keuken! Je kunt de bereiding van je gerechten dus van begin tot eind volgen totdat het op tafel staat. Ervaar passie, sfeer en geniet van heerlijke gerechten.

Groepen
Bij Fort de Gagel staan ontspannen en genieten centraal. Of je nu met het gezin, familie of vrienden en vriendinnen langskomt. Fiets of wandel langs voor een heerlijke kop koffie met een stuk taart, een uitgebreide lunch of een goed diner. Iets te vieren? Ook dan staan wij voor je klaar! Vier je bruiloft, verjaardag of jubileum op onze unieke locatie. Wij ontzorgen je graag, het enige wat jij dan nog moet doen is genieten.

Openingstijden
Ma do: 10:00 tot 22:00 uur
Vrij   za: 10:00 tot 23:00 uur
Zondag: 10:00 tot 21:00 uur

De keuken sluit om 21:00 uur en op zondag om 20:00 uur.

 Bezoek fortdegagel.nl

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.
Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.