1

Fort Spijkerboor is open voor publiek!




Fort Spijkerboor is open voor publiek!

Het fort is van medio september tot begin april in winterrust. In april gaan de luiken en deuren weer open en kun je het fort bezoeken.
Het fort is op open dagen te bezoeken tussen 11:00-16:00 uur.

Op open dagen zijn er rondleidingen met bezoek aan het geschut. Deze starten om 11:30, 12:00, 13:30 en 14:00 uur. Wij raden aan vooraf online te boeken want de rondleidingen zitten vaak vol. Wil je voor een groep een rondleiding boeken? Dat is op de openingsdagen soms mogelijk. Stel je vraag via fortbijspijkerboor@natuurmonumenten.nl

Online boeken tot 10u
Online boeken voor een open dag of rondleiding kan tot 10 uur 's ochtends op je bezoekdag. Je kunt ook op de dag zelf vanaf 11uur aan de balie van het fort terecht voor entree en rondleidingen. Voor rondleidingen raden we je aan om tijdig te reserveren.

Fortcaf in fort bij Spijkerboor
Tijdens openingstijden van het fort kun je in het fortcaf terecht voor koffie, thee en Beemster vruchtensap. Natuurlijk hebben we er ook een lekkere koek of een stukje appeltaart bij.

Toegankelijkheid
Er zijn parkeerplaatsen voor mindervaliden vlakbij het fort zelf; rij dan het weggetje in en voorbij het fortwachtershuis tot de aangegeven plek. Het voorplein en de benedenverdieping zijn redelijk toegankelijk, wel zijn de gangen erg smal. Er is een toilet voor mindervaliden.
De bovenverdieping is alleen via trappen te bereiken. Het geschut is alleen via een smalle ladder toegankelijk.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.
Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.