Theaterfestival Boulevard




Theaterfestival Boulevard

Van donderdag 3 tot en met zondag 13 augustus 2023 presenteert Theaterfestival Boulevard weer theater, dans, muziek(theater) en kunstvormen die niet in een hokje passen. Opmerkelijk en actueel werk van binnen en buiten Europa voor een groot en nieuwsgierig publiek. Voor de leek en de liefhebber, voor de kunstprofessional en voor het gezin dat een dagje uit gaat. Voor iedere smaak. Voor iedere portemonnee. Op het bruisende festivalhart, in de podia of op unieke locaties in en om s-Hertogenbosch.

Informatie
Elke dag zijn er diverse voorstellingen. Van beeldende kunst/installatie, dans, muziektheater tot circus.

Programma
Dat varieert per dag en wordt gaandeweg ook aangevuld. De meest actuele informatie is te vinden op de website.

Tickets
Tickets voor Theaterfestival Boulevard zijn alleen online te bestellen. Dit gaat gemakkelijk en snel. Je ontvangt direct na afronding van je bestelling je e-tickets in je mail. Bij je bezoek aan het festival kun je je tickets zowel via je mobiel of geprint laten scannen bij de kaartcontrole.Tijdens het festival kun je je tickets nog steeds online via onze website bestellen. Daarnaast kun je ook bij onze Tickets & Infopunten terecht. Deze bevinden zich in het Zuiderpark en op de Parade. Je kunt hier uitsluitend met PIN afrekenen. Bij Tickets & Info kun je ook terecht met alle andere vragen over je festivalbezoek. Onze medewerkers helpen je graag.

Combi-ticket
Alle elf festivaldagen bieden we een combi-ticket van twee voorstellingen. Het gaat om verschillende mixen: theater en dans, lichtvoetig en serieus, internationaal en nationaal. Gemene deler: ze zijn avontuurlijk, van hoge kwaliteit en met korting. Je kunt ze bij de festivalkassas kopen en online de korting wordt automatisch verwerkt.
De combi-tickets worden 26 juni bekend gemaakt en zijn vanaf die datum ook beschikbaar.

Prijzen
Deze variren per voorstelling en liggen tussen 8 en 21 per voorstelling.

Toegankelijkheid
Bij elke voorstelling wordt op de site middels icoontjes aangegeven of deze geschikt is voor doven en slechthorenden, blinden en slechtzienden, prikkelgevoeligheid of dat het zonder gesproken taal is.

Locaties
Theaterfestival Boulevard is een zuidelijk en zinnelijk zomerfestival dat zich elk jaar op verschillende locaties in en om de stad afspeelt. Net als vorig jaar is het festivalhart in het Zuiderpark. Maar we keren k terug met het BLVRD Theater aan de Parade - om de lange zomeravonden feestelijk te vieren en muzikaal af te sluiten. Uiteraard vind je Boulevard weer op de vertrouwde podia van de stad, maar ook in hallen, gymzalen en openbare plekken. Het festival verspreidt zich over negen verschillende locaties, op de site zie je precies waar zich de voorstelling van jouw gading afspeelt.

Let op:
Houd er rekening mee dat je minimaal 10 minuten moet aanhouden tussen twee verschillende voorstellingen (in het Zuiderpark), zodat je op tijd bij de voorstelling kan zijn. Wanneer de voorstelling is begonnen, mag je niet meer naar binnen zodat je het gezelschap en het publiek niet stoort.

Eten & Drinken
In het Zuiderpark vind je watertandend veel lekkers. Restaurantjes, foodtrucks, bars, de koffiekever en terrassen. Van luxe tot simpel, van vis en vega(n) tot steak, biofriet en ijsjes. Van lunch tot diner, van champagne tot ranja met kraanwater. Let op: PIN-only.

Openingstijden:
Festivalhart in het Zuiderpark
13:00 - 23:00 uur (vr en za tot 00:00 uur)
Check voor alle voorstellingen, tijden en prijzen per voorstelling de website van Festival Boulevard.

 Bezoek www.festivalboulevard.nl

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.
Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.