Grachtentocht Goudse Grachten 17 april 2019 - 31 december 2020 Gouda, Zuid-Holland

Arrangementen Fort Resort Beemster

Bekijk de activiteiten van Fort Resort Beemster. Bent u er geweest? Kom terug naar DagjeWeg.NL om uw beoordeling achter te laten!

Bijzonder overnachten, wellnessen & culinair Zuidoostbeemster »

23-12-19 - 31-12-20
Het hotel dat in Fort Resort Beemster gevestigd is heeft een bijzonder verhaal. Vroeger verdedigden de soldaten hier de Noord-Hollandse Beemsterpolder en sliepen ze in de lokalen met alle manschappen. Nu zijn de lokalen omgetoverd door interieurdesigner Osiris Hertman tot tien luxe kamers, twee suites en vier mooie luxe kamers in de fortwachterswoning. Alle kamers hebben prachtig uitzicht over de Fort gracht. Na een bezoek aan de Spa & Wellness loopt u na uw saunabezoek zo door in uw badjas naar een van de luxe kamers & suites. In het Poterne restaurant geniet u van een (h)eerlijk ontbijt. Fort Resort Beemster bevindt zich op slechts twintig minuten van Amsterdam.
Fort Resort Beemster is het eerste hotel in Nederland dat CO2 neutraal is.
Geen minibars of koffie-automaten: verse Pavin koffie brengen wij graag bij u op de kamer. Warmte: verkregen via de rest-warmte van de saunas. Regenwater: wordt gezuiverd op het fortdak en hergebruikt! Heel eco-chic.

Trouwfeest met bruidsuite en wellness Zuidoostbeemster »

01-12-19 - 31-12-20 Trouwen in een fort dat op de Unesco werelderfgoedlijst staat. Hoe bijzonder is dat? Het kan bij Fort Resort Beemster in Zuidoostbeemster, vlakbij Purmerend. Je kunt zowel officieel trouwen binnenin het fort, maar ook op het loungeterras met prachtig uitzicht over de grasduinen. Op deze twee plekken kun je terecht voor borrel, diner en feest tot 200 gasten. Ga je voor chic in de Fortzaal met een gastronomisch zes gangendiner, of houd je meer van een relaxte sfeer op het loungeterras met een loungy fortgrill of een streetfood buffet vanuit de hangmat? Natuurlijk blijven jullie ook slapen in de bruidssuite van Fort Resort Beemster om de day after heerlijk bij te komen in de geweldige Spa & Wellness. Jullie gasten kunnen uiteraard ook overnachten in het resort. Zelfs over de kids hoef je je geen zorgen te maken want zij kunnen lekker hun gang gaan in de speeltuin van deze top trouwlocatie, ideaal! Het team van Fort Resort Beemster is bekend met meerdere bruiloftleveranciers en kan daarnaast ook andere benodigdheden regelen voor jullie big day. Van suggesties voor de muziek tot het regelen van taxis voor jullie gasten.

Voor meer informatie www.fortresortbeemster.nl of bel naar 0299 682 200

De locatie voor uw vergadering & meer Zuidoostbeemster »

20-12-18 - 31-12-20

Fort Resort Beemster is door de unieke ambiance en gastvrijheid, de eco-chique locatie voor al uw vergadering(en), conferentie(s) & meer. 
De Fort zaal bied ruimte aan 20-200 gasten en de private dining en de wine room zijn uitermate geschikt voor een bijeenkomst in kleinere kring. 
Allen voorzien van benodigde audio-visuele apparatuur. Bij mooi weer is het genieten op het lounge terras omringd door grasdijken, compleet met buiten bar & keuken, tent, hangmatten en loungebanken.

U bent van harte welkom om de sfeer te ervaren en de mogelijkheden te bespreken, stuur een e-mail naar: banqueting@fortresortbeemster.nl

Een unieke locatie om te vergaderen Hoek van Holland »

Hoek van Holland
Op zoek naar een unieke locatie om te vergaderen?
In al onze vergaderruimtes kunt u kosteloos gebruik maken van wifi, flip-over, dvd/tv, beamer en scherm. Uiteraard kunt u uw vergadering in Fort 1881 onderbreken met een andere activiteit. Ook kunnen we de complete catering voor u verzorgen.

Het M-gebouw is een exclusieve locatie. Deze voormalige officierskantine biedt plaats aan 80 personen. U kunt het gehele pand afhuren zodat u door niemand gestoord wordt. Aan de achterzijde bevindt zich een terras met uitzicht op de Nieuwe Waterweg zodat u met mooi weer buiten kunt zitten.

Trouwen in oude vestingstad Geertruidenberg »

23-12-19 - 31-12-20
Voor de gemeentelijke herindeling (1997) was de gemeente Geertruidenberg gehuisvest in het oude stadhuis op de historische Markt 32/34. Tegenwoordig zit Woningstichting Geertruidenberg op deze prachtige locatie in de oude vestingstad. Maar bruidsparen en partners kunnen nog steeds gebruik maken van de trouwzaal.
Een aanrader voor degenen die even terug willen naar het verleden.

Voor meer info zie:
http://www.geertruidenberg.nl/inwoner/trouwen-in-geertruidenberg_41161/

Grachtentocht Goudse Grachten Gouda »

17-04-19 - 31-12-20
Reederij de IJsel verzorgt van half april t/m half oktober grachtentochten door de monumentale binnenstad van Gouda.

De schipper vertelt onderweg historische wetenswaardigheden en vermakelijke anekdotes. De grachtentocht duurt ongeveer anderhalf uur. Maximaal 30 personen per schip. Deze rondvaarten zijn niet rolstoeltoegankelijk.

Er is een vaart om 13.30 uur en een om 15.30 uur.

Opstappplaats
Ter hoogte van Oosthaven 9 (Museum Gouda).

Prijzen 
Entree: 5,- kinderen 3 t/m 12 jaar, 10,- vanaf 13 jaar
Bij voorinschrijving via Reederij de IJsel en op de dag zelf bij VVV Gouda

Wellness, kinderen hebben de toekomst Zuidoostbeemster »

01-01-19 - 01-01-21
Kinderen hebben de toekomst in de wereld van Wellness bij Fort Resort Beemster.
Kinderen hebben de toekomst. Daarom wil Fort Resort Beemster ook de kleintjes alvast kennis laten maken met de wereld van Wellness. Warm water, stomen, saunas en een speciale opgieting voor kinderen. Wellness is goed voor groot en klein ook kinderen kunnen nu ervaren hoe goed wellness kan zijn. Kinderen vanaf 6 jaar met zwemdiploma zijn op de familie ochtend(ongekleed) op elke laatste zondag van de maand van harte welkom om samen met papa & mama te komen wellnessen. De eerste familie ochtend is op 24 april. (m.u.v. oktober en december)
Komen jullie ook genieten met de kids?
Elke laatste zondag van de maand, 24 april is de eerste familie ochtend van 9:00 uur tot 12:00 uur. Tot 11:00 uur exclusief voor families. Vanaf 11:00 uur alle wellnessliefhebbers welkom.
Voor meer informatie www.fortresortbeemster.nl

Stadswandeling Wijk bij Duurstede »

01-08-19 - 31-12-20
Een stadswandeling is de leukste manier om de binnenstad te leren kennen. De VVV-gidsen verzorgen voor groepen stadswandelingen door de historische binnenstad.
De wandeltocht begint en eindigt op iedere gewenste plaats. Het leukste is natuurlijk te starten vanaf een van de gezellige horecagelegenheden, waar uw gezelschap verzamelt, onder het genot van een kopje koffie/thee met gebak!
Onder leiding van een VVV gids loopt u in ca 1 1/2 uur langs de mooiste plekjes van Wijk bij Duurstede.

Prijs voor groepen vanaf 50,-.

Een stadswandeling incl. koffie en gebak wordt aangeboden voor meerprijs van 5,00 per persoon.
Wil je tijdens deze wandeling ook de Grote Kerk, Molen Rijn & Lek of Kasteel Duurstede bezoeken? Dat kan dat tegen een meerprijs van 2,50 per persoon. Deze monumenten zijn voor groepen ook apart op afspraak te bezoeken.

Stellingmolen De Nijverheid Ravenstein »

01-04-17 - 31-12-20

Stellingmolen De Nijverheid - Wilkskracht Stadsbrouwerij Ravenstein

De openingstijden voor 2017:

Molen:
Vrijdag en zaterdag vanaf 1 april t/m 30 september 2017 van 13.00-17.00 uur.
Vrijdag en zaterdag vanaf 1 oktober t/m 31 maart 2017 van 14.00-16.30 uur.

Bakhuisje:
Zaterdag van 10.00-14.00 uur

Bierbrouwerij:
Vrijdag en zaterdag 10.00-18.00 uur.
Zondag van 13.00-18.00 uur.

Streekproduktenwinkel:
Vrijdag en zaterdag vanaf 1 april van 10.00-18.00 uur

Groepen op afspraak: boekingen@molenravenstein.nl
Molensingel 6, 5371 AW Ravenstein
Info molen: 0486-412229 - barttonies@kpnmail.nl
Info bierbrouwerij: 06-55708153 - wilskracht@stadsbrouwerijravenstein.nl

Samen met de NS wandelen door Ravenstein Ravenstein »

01-01-16 - 31-12-20

Met deze NS-wandeling komt iedereen aan zijn trekken. Lekker wandelen en struinen door de uiterwaarden van de Maas? Loop het hele rondje. Liever rustig wandelen en rondkijken in slaperige, oude dijkdorpjes? Kies dan de korte route.
In het Land van Ravenstein, dat in het noorden begrensd wordt door de Maas, wandel je in een open, landelijk gebied over smalle asfaltweggetjes en groene graspaden.

Tip: steek 's zomers met het pontje de Maas over en bezoek het middeleeuwse Batenburg.

De route eindigt in het oude vestingstadje Ravenstein met monumenten, kinderstraatjes en gezellige terrassen.

Route inkorten:
De route is 16 km lang, maar kan worden ingekort tot 9 km door bij Deursen-Dennenburg het westelijk deel van de route over te slaan.

    Deze wandeling is bijzonder vanwege:
    Oude dorpjes: Demen, Dieden, Neerlangel
    Het voet-/fietsveer naar vestingstadje Batenburg (mei t/m sept.)
    Struin door de uiterwaarden van de Maas (behalve juli t/m sept.)
    Weids landschap en vergezichten
    Vestingstadje Ravenstein

Praktische informatie
Lengte:9 of 16 km
Beginstation: Ravenstein
Eindstation: Ravenstein
LAW:Wandelnetwerk Brabant
Extra informatie en wijzigingen:

Extra informatie:
Het traject door de uiterwaarden tussen knooppunt 12 en 20 is van juli t/m september afgesloten vanwege stieren in de uiterwaarden. Natuurmonumenten geeft de afzetting met bordjes aan. In die periode en bij hoogwater volg je de (verharde) Maasdijk. Het is raadzaam om in regenachtige periodes waterdicht scoeisel te dragen.

Routebeschrijving en routekaart: Je kunt de routebeschrijving en routekaart downloaden en uitprinten. De NS-wandeling Land van Ravenstein is ook verkrijgbaar als GPS-route. De wandelroute kun je bekijken en gratis downloaden naar je GPS toestel (.gpx, ingepakt als ZIP-bestand).

Wandelen met de hond: Honden zijn aangelijnd toegestaan.

Meld een knelpunt
Onderweg kan er van alles gebeuren en soms kom je hinderlijke obstakels tegen. Door hier melding van te doen zijn andere wandelaars voorbereid en kan Wandelnet dit doorgeven aan de juiste persoon of instantie. Geef hier je melding door.

Percentage onverhard/verhard:
circa 1/3 van de route is onverhard (inclusief uiterwaarden), 2/3 is verhard.

    De routebeschrijving van Land van Ravenstein als GPS-route
    Wandelen van station naar station in PDF formaat.
    De routekaart van Land van Ravenstein in PDF formaat.
    Beginstations van alle NS-wandelingen in PDF formaat.
    De routebeschrijving van Land van Ravenstein in PDF formaat.

Zie voor de bovenstaande routebeschrijvingen etc. de hierboven genoemde website.

Loop in Ravenstein even binnen bij het Toeristisch Informatiecentrum, St. Luciastraat 2, midden in het centrum van het Middeleeuwse stadje. De vrijwilligers leiden u rond en voorzien u van informatie over het stadje. Ook heeft het TIR een winkeltje met streekproducten, ansichtkaarten, plattegronden en noem maar op.

Fysiek & mentaal in balans »

18-03-19 - 31-12-20
FYSIEK & MENTAAL IN BALANS
Wandeltrainer en -coaches: Gretha de Vries en Annelies Kuiper
Fysiek & Mentaal is een vernieuwend initiatief op het gebied van vitaliteit en leefstijlverandering en richt zich op zowel privpersonen als het bedrijfsleven. Doorverwijzers voor deze trainingen zijn onder andere arbodiensten, artsen en arbeidsdeskundigen. 

Fysiek & Mentaal is een haalbaar programma op maat met professionele begeleiding. Onze missie: deelnemers te motiveren en te activeren, zowel fysiek als mentaal.

Het doel van onze training Fysiek & Balans is dat deelnemers zich in 3 maanden (weer) fit en vitaal voelen. Daarbij is niet alleen voldoende beweging belangrijk. Juist de combinatie van een gezonde geest in een vitaal lichaam staat centraal. Of je nu een bassisconditie hebt of niet. Of je gezond bent of rekening moet houden met een beperking Fysiek & Balans is voor een ieder haalbaar!

Tijdens de trainingen is er, naast motivatie/coaching, ook aandacht voor cognitieve fitness.

Weekagenda za. 18 febr. t/m zo. 26 febr. 2017 Ravenstein »

18-02-17 - 31-12-20

Weekagenda Ravenstein en omstreken.

zaterdag 18 februari  t/m zondag 26 februari


t/m zondag 26 maart Expositie Ravensteinse Fotodagen.
 Vitrines: Liesbeth Geenen, tassen met praatstok
Het Raadhuis. Openingstijden: zaterdag/zondag 12.00 16.00 uur.
Info: www.cultuurravenstein.nl

Zaterdag 18 februari Carnavalsboekje
Vanaf 10.00 uur trekken de Stadsprins met zijn gevolg, de carnavalsverenigingen en Stichting
Carnaval Ravenstein rond door de straten van Ravenstein om het carnavalsboekje bij iedereen
aan te bieden onder begeleiding van een geluidswagen. Een vrijwillige bijdrage in de collectebus
wordt zeer gewaardeerd.
Info: www.pomperstad.nl info@pomperstad.nl

Zondag 19 februari Raovenbal in Vidi Reo
Dit 50+ bal wordt georganiseerd door een nieuwe commissie in samenwerking met
Stichting Carnaval Ravenstein in Vidi Reo. Van 13.30 17.30 uur. De entree is gratis.
Info: www.pomperstad.nl info@pomperstad.nl

Zondag 19 februari Sleuteloverhandiging
Op zondag 19 februari  om 11.11 uur krijgen de stadsprinsen en jeugdprinsen van de
carnavalsverenigingen uit Oss en omgeving op het gemeentehuis te Oss de sleutel overhandigd
door de burgemeester. Tijdens de sleuteloverhandiging treden er verschillende dansgroepen op
en wordt deze ochtend door verschillende dweilorkesten muzikaal begeleid.
Info: www.pomperstad.nl info@pomperstad.nl

Zondag 19 februari Jeugd Pronkzitting Carnaval Herpen
In feestzaal t Slotje. Aanvang 13.30 uur.
Info: Stichting Carnaval Herpen contact@carnavalherpen.nl www.carnavalherpen.nl

Vrijdag 24 februari 50+ middag bij CV de Nachtgravers
Dit vindt plaats in Zaal de Petjes Bar te Overlangel.
Deze middag staat geheel in het teken van het carnaval voor de ouderen onder ons de 50 plussers.
Blaaskapel t KON zal niet ontbreken en er is een speciaal optreden van ..?
Aanvang: 15.00 uur tot 20.00 uur. Vrij entree. Info: www.cvdenachtgravers.nl

Zaterdag 25 februari t/m dinsdag 28 februari Carnaval Stadsherberg de Keurvorst
zaterdag   25 februari  Keiendweilavond
maandag  27 februari  Snert op de Mert
dinsdag    28 februari  Groots sluitingsbal
info@keurvorst.nl

Zaterdag 25 februari Carnavalsoptocht Deursen Dennenburg

Zaterdag 25 februari t/m dinsdag 28 februari Programma Carnaval Herpen
Zaterdag 14.00 uur Ouderenmiddag in Huize Maasland.
18.30 uur Carnavals Mis in de Kerk.
19.45 uur Onthulling Trien in de tent.
20.00 uur Installatie Jeugdprins in t Slotje.
21.30 uur Installatie Prins bij Thekes.
Zondag   13.00 uur Carnavalsoptocht door het centrum van Herpen.
17.30 uur Na afloop optocht prijsuitreiking in zaal Thekes.
Maandag 13.30 uur 50+ bal in t Slotje.
16.00 uur Smartlappenfestival in zaal Thekes.
Dinsdag 10.00 uur  Burgemstersdag in Huize Maasland.
20:00 uur Onthulling nieuwe Burgemster in de tent.
22.30 uur Sluiting jeugdcarnaval in t Slotje.
00.00 uur Trien verbranden op t pleintje.
Info: Stichting Carnaval Herpen 0486-413305 contact@carnavalherpen.nl www.carnavalherpen.nl

Zaterdag 25 februari t/m dinsdag 28 februari Programma Carnaval Overlangel-Neerloon-Keent
Zaterdag  19.00 uur Carnavalsmis in de kerk van Overlangel of Neerloon (zie Omroeper).
21.00 uur Openingsbal in Zaal de Petjes Bar te Overlangel (zaal open om 20.30 uur).
Maandag 12.00 uur Aanvang optocht met aansluitend matinee in Zaal de Petjes Bar. Entree vrij.
18.00 uur  Prijsuitreiking carnavalsoptocht.
21.00 uur Feestavond met live muziek.
Dinsdag  13.30 uur  Carnaval voor de allerkleinsten onder ons samen met ouders, opas en omas.
21.00 uur Afsluitingsbal in Zaal de Petjes Bar met blaaskapel t KON. Entree vrij.
Info: www.cvdenachtgravers.nl

Zaterdag 25 februari t/m dinsdag 28 februari Programma Carnaval Pomperstad Ravenstein
Zaterdag  19.30 uur Carnavalsmis in de St. Luciakerk.
20.11 uur Onthulling van Hend de Pomper.
20.22 uur Blije dweilavond met start op de Mrt.
Zondag    13.11 uur Carnavalsoptocht in Ravenstein.
15.11 uur Optocht-After-Party op de Mrt (tot 17.11 uur).
Maandag 12.11 uur Snert op de Mrt (stempelen tussen 11.11 12.11 uur).
Dinsdag   11.11 uur Boerenbreakfast met Boerenbruiloft en receptie op de Van Kesselplaats (Vidi Reo-plein).
13.41 uur Dolle Deinsdag Disco (Vidi Reo-plein tot 19.11 uur).
Info: www.pomperstad.nl info@pomperstad.nl

Diner & Overnachting Zuidoostbeemster »

06-05-20 - 31-12-20
Sinds 5 mei is het hotel en restaurant van Fort Resort Beemster weer open voor gasten die willen genieten van de unieke Beemster en een culinaire avond en blijf daarna heerlijk overnachten. Het Poterne restaurant is exclusief geopend voor onze hotelgasten. 

Tot nader order is onze Spa & Wellness helaas nog gesloten. 

Bij Fort Resort Beemster is het veilig, vriendelijk en comfortabel. 
Fort Resort Beemster is een kleinschalig hotel en daarom is het goed mogelijk om anderhalve meter afstand te waarborgen en toch onze vertrouwde service te kunnen leveren. 

Ze houden ons strikt aan de voorschriften van het RIVM en zien er streng op toe dat het nooit druk wordt.
Overnachten op Klein Bali in de Beemster Zuidoostbeemster »

13-05-20 - 31-12-20

Toch naar Bali? Dat kan in De Beemster!

Je kunt eiland Klein Bali afhuren voor een exclusief verblijf van 20:00 11:00 uur. Overnacht in een handgemaakt bed voor de openhaard, kijk naar de sterren vanuit de warm water bron, neem een verkoelende buitendouche en geniet van exclusiviteit onder het genot van een fles heerlijke bubbels.

Inchecken 14.00 uur 18:00  uitchecken 11.00 uur

Inclusief een verwenontbijt in het Poterne restaurant

Spa & Wellness entree twee dagen wellness

Hotelgasten hebben het privilege de gehele dag te genieten van de wellness van 10:00 23:00 uur

De kamer beschikt over een eigen terras/vlonder aan de fortgracht met een prachtig buitenbad!

Een gastronomisch 5 gangen verrassings-diner & glas Prosecco

Fles bubbels op de kamer

Beemster verwenpakketje bij uitchecken

Prijzen o.b.v. twee personen n nacht

Arrangementen kunnen niet worden gewijzigd wel worden aangevuldarrangement toevoegen