CSI rekrutering 1 februari 2021 - 31 december 2021 Willemstad, Noord-Brabant

Arrangementen Landgoed Ruwinkel

Bekijk de activiteiten van Landgoed Ruwinkel. Bent u er geweest? Kom terug naar DagjeWeg.NL om uw beoordeling achter te laten!

Luxe vakantiewoningen in de Gelderse vallei Scherpenzeel »

Scherpenzeel Dicht bij de Grebbelinie ligt in de Gelderse vallei Landgoed Ruwinkel. Van oorsprong een oude boerderij en uitgegroeid van camping tot bungalowpark. Het bos ligt tegenover het park en het boerenland van Scherpenzeel. De heuvels van National Park de Utrechtse Heuvelrug liggen op fietsafstand. Met 87 vrijstaande vakantiehuizen, 30 chalets en 3 villas d ideale uitvalsbasis voor fantastische wandelingen (klompenpaden), fietstochten en leuke dagtrips in de Gelderse Vallei/ Utrechtse Heuvelrug.
 
Alle woningen zijn compleet ingericht en rookvrij, voorzien van gratis Wifi: de vakantiewoningen en de villas hebben zelfs twee badkamers. Op het park is een pleintje met verschillende horeca gelegenheden zoals restaurant Juffrouw Tok, Pannenkoekenboerderij Grietje en Friterie.
 
Voor de sportievelingen is er een overdekt zwembad, 18 holes midgetgolfbaan- en all weather tennisbaan. De kinderen kunnen hun hart ophalen in de speeltuin of kennismaken met onze harige vrienden in de dierenweide.

Landgoed Ruwinkel is het gehele jaar geopend.
 
Voor meer informatie en het maken van een reservering kunt u telefonisch contact opnemen: 033-277 7778

BSO opvang Fort Kakola op LUNET III Utrecht »

01-02-21 - 31-12-21 BSO Fort Kakola is uniek gelegen in een bijzondere en groene omgeving op Fort Lunet III. De buitenschoolse opvang zit in de kanonkazemat van dit fort. In de gezellige binnenruimte kunnen kinderen een spelletje doen, lezen, lekker loungen, knutselen en koken en bakken in de keuken. Buiten is volop avontuur met o.a. water, wat een belangrijk element is in de wereld vanaf 8 jaar. Door de elementen beter te leren kennen zullen kinderen beter in staat zijn om gevaren in te schatten. Kinderen leren om vlotten te bouwen en het principe om te drijven. Verder zijn er spelvormen met water waarbij trechters en buizen een systeem vormen en waarbij water zich verplaatst of een omweg maakt. Interessant is het om te weten door het jaar heen dat regen kan veranderen in hagel, sneeuw of ijs. Voor klussers is er materiaal genoeg om te bouwen, te timmeren en te zagen. Kinderen leren hierdoor wat stevig is of niet. Hoe bouwconstructies in elkaar zitten en hoe je samen werkt. Naast alle natuurspelen en mogelijkheden wordt er ook gewoon gevoetbald en binnen op de banken een boekje gelezen of spelletjes gedaan.

Er spelen 40 kinderen vanaf 9 tot 13 jaar verdeeld over twee groepen. De kinderen worden opgehaald van basisschool de Baanbreker, de Klim, de Spits en de Leonardoschool.

Fort Kakola
Adres: Houtensepad 150 d, 3524 SB Wijk: Lunetten
Telefoon: 030-8200719 / 06-43878143
E-mail: bsokakola@ludens.nl
Openingstijden: ma/di/do, na schooltijd -18.30 uur (wo/vrij naar BSO Maan)

Meer over Ludens
De vrijetijdsbesteding van kinderen wordt steeds meer benvloed door de televisie, computer, beton en asfalt. Dat is jammer, omdat natuurbeleving bewegen stimuleert en bijdraagt aan de fysieke, mentale en sociale ontwikkeling. De buitenschoolse opvang (BSO) is een kansrijke plek om betrokkenheid en draagvalk voor de natuur bij kinderen van 4 tot 12 jaar te vergroten. Dat is de reden dat Ludens gekozen heeft voor locaties in een groene en natuurlijke omgeving. Het Fort op Lunet I en Fort Kakola op Lunet III maken hier deel van uit en zijn unieke plekken in de wijk.

Restaurant 't Fort & Catering De Smaeck Vijfhuizen »

14-02-21 - 31-12-21
Restaurant 't Fort is gexploiteerd door het horeca-echtpaar Radboud en Ubavka Bos (Cateringbedrijf De Smaeck).
Dagelijks is men hier welkom voor koffie, lunch of een drankje.
Daarnaast kunnen bijeenkomsten en feesten worden geboekt door bedrijven, instellingen en groepen.
Men kan boeken via de website van het restaurant, en via tel. 023 558 90 10 of 06 24 998 104.
Radboud en Ubavka zijn al jaren actief in de Haarlemmermeer & omstreken met hun succesvolle cateringbedrijf De Smaeck. Zij breiden hun activiteiten graag uit met de restaurantlocatie die het Kunstfort bij Vijfhuizen biedt.
Naast de gelegenheid voor de individuele bezoeker om iets te drinken en te lunchen, zullen de nieuwe ondernemers een breed spectrum aan mogelijkheden aanbieden voor bedrijven, instellingen en groepen met bijeenkomsten en feesten.

Kijk voor meer informatie op de website van het restaurant.

Eten & Drinken op het Forteneiland IJmuiden IJmuiden »

19-01-21 - 31-12-21
U wenst, wij serveren ...
De cateringmogelijkheden op het Forteiland zijn zeer divers: van koffie met gebak tot een Barbecue Royale, afgesloten met een keur aan toetjes. Vrijwel alles wat u bedenkt kan worden gerealiseerd: lunch met broodjes en soep, bittergarnituur, stampot, Sat- of Chinees buffet, bittergarnituur, geserveerd met een ruime keuze aan dranken. 

Dus wilt u een familiefeest, vergadering met diner, vrijgezellen- of bedrijfsuitje? Kijk voor al onze cateringmogelijkheden op de website. 
 

CSI rekrutering Willemstad »

01-02-21 - 31-12-21
Het CSI spel is een origineel bedrijfsuitje waarbij teams in de huid kruipen van echte rechercheurs om een moord op te lossen.
Ik ben hier geweest samen met de meiden van het werk voor een CSI-dagje. Wat een ontzettende leuke dag is dit geweest. We begonnen met een kleine wedstrijd en vervolgens kregen we allerlei opdrachten waarbij we over het hele terrein op zoek moesten naar aanwijzingen over een moord. De dag afgesloten met een heerlijke bbq. Ik kan de lokatie echt aanbevelen. Prachtig gelegen met een hoop geschiedenis erin. Een must om te zien eigenlijk. 

Griezelfilm maken Numansdorp »

01-12-19 - 31-12-21
Met uw team gaat u in een dag een echte griezelfilm maken!
U heeft het inderdaad goed gelezen! 

Met een regisseur en cameraman gaat u aan de slag om een korte, zwart-wit, griezelfilm te maken. 
Dezelfde dag wordt de film gemonteerd en kunt u genieten van uw acteertalent op het grote doek. 

Groepsuitjes op Fort Sabina Numansdorp »

Numansdorp Willemstad
Groeps- en bedrijfsactiviteiten met funfactor op Fort Sabina
Clubs, bedrijven en andere groepen komen graag op fort Sabina. Om te ontdekken wat de Fransen (1811) en nadien de Hollanders (1881) hebben bedacht ter verdediging van huis en haard. Het fort is twaalf hectare groot en biedt dus meer dan voldoende ruimte voor uw groepsactiviteit.

Tot in de puntjes
Maak een afspraak met de Kletsmajoor en bespreek uw wensen en ideen voor uw groepsevenement. U kunt voor een hele dag of een dagdeel kiezen. Koffie met gebak, lunch of een high beer, het kan allemaal. Met of zonder diner of feestelijke afsluiting voor wat grotere groepen. U kunt sportief aan de slag, of met het arrangement Victorie of doe samen een workshop en verbaas je over de fantasie en creativiteit in he familie. Voor oldtimers en motorclubs is er een speciaal arrangement om een groepsfoto met materieel en kazerne te nemen . Voor elk groep dus wat wils. Voor hele grote groepen kunnen we ook onze schaapherder vragen of roofvogelman Sjobbe Voet. Een heerlijke dag toeven.

Griezelfilm maken Willemstad »

01-12-19 - 31-12-21
Met uw team gaat u in een dag een echte griezelfilm maken!
U heeft het inderdaad goed gelezen! 

Met een regisseur en cameraman gaat u aan de slag om een korte, zwart-wit, griezelfilm te maken. 
Dezelfde dag wordt de film gemonteerd en kunt u genieten van uw acteertalent op het grote doek. 


arrangement toevoegen