Wat te doen in Bergentheim en omgeving

Dagje Bergentheim, wat te doen?

Gevonden in de buurt van Bergentheim:

-in the spotlights-

Vechtdal Bushcraft

diffelen, Overijssel (3.56km)  -  Ga de natuur in, maar dan écht! Leer de kunst van het survivallen met Vechtdal Bushcraft en ontdek de waarde van het bos.

Evenementenhal Hardenberg

hardenberg, Overijssel (3.61km)  -  Bij Evenementenhal Hardenberg is haast alles mogelijk. Van beurzen tot concerten en van vergaderingen tot bruiloften. Bezoek een beurs of organiseer het zelf!

Boerengolf Veurink

rheeze, Overijssel (3.61km)  -  Gewapend met een houten klompje aan een stok golfen in de weilanden. Boerengolf is een leuke buitenactiviteit voor jong en oud. En bij de familie Veurink wordt daarbij ook nog eens koffie en boerencake geserveerd.

Knof de Pad Kinderwandelroute

hardenberg, Overijssel (4.13km)  -  Volg de sporen van Knof de Pad tijdens deze leuke wandelroute in Hardenberg, speciaal voor kinderen. Weet je als echte speurneus het mysterie van de verdwenen kok op te lossen?

-in the spotlights-

Wildwater kanobaan Hardenberg

hardenberg, Overijssel (4.52km)  -  In Hardenberg vind je de enige natuurlijke wildwaterbaan van Nederland. De Vecht zorgt voor een hoogteverschil van anderhalve meter. Een avontuur voor iedere peddelliefhebber!