Vriendinnendag Beuningen en omgeving

Gevonden in de buurt van Beuningen:

Planet Awesome

nijmegen, Gelderland (3.93km)  -  Planet Awesome heeft veel opties voor een onvergetelijke middag! Stap in een kart en daag je vrienden uit voor een wedstrijdje, gooi strike na strike op de bowlingbaan of stap in de wereld van VR.

Watergoed in Valburg

valburg, Gelderland (4.4km)  -  Evenementenlocatie WaterGoed in Valburg is de plek waar zakelijke evenementen worden gecombineerd met sportieve en avontuurlijke activiteiten.

De Achtertuin

nijmegen, Gelderland (4.79km)  -  Net buiten het centrum van Nijmegen vind je stadsoase 'De Achtertuin'. Op dit pop-up-terras op het voormalig industrieterrein Vasim drink je een koud biertje, geniet je van een heerlijk wijntje en eet je verrassend goed.

Pottenbakkerij De Mussepot

nijmegen, Gelderland (6.07km)  -  Laat die draaischijf maar draaien en transformeer gewone klei tot prachtige potten en vazen. Met een beetje durf komen er swingende werkstukken tot stand!

Stadsschouwburg Nijmegen

nijmegen, Gelderland (6.37km)  -  Bezoekers verbreden hun horizon en scherpen hun geest in Stadsschouwburg Nijmegen! Maak een reis langs mooie, interessante en spannende voorstellingen.

Museum Kasteel Wijchen

wijchen, Gelderland (6.37km)  -  Kasteel Wijchen, in het hart van het dorp, verhaalt nog van vroeger, maar is ook trots op de nieuwe bestemming als museum. Maak kennis met deze spannende combinatie van oud en nieuw.