Broek in Waterland en omgeving

UITgelicht

Eropuit in Broek in Waterland! met Wie of naar Wat?

Dagje Broek in Waterland - wat te doen?

Gevonden in de buurt van Broek in Waterland:

Historische Vereniging Oud Broek in Waterland

broek in waterland, Noord-Holland (0.3km)  -  Historische Vereniging Oud Broek in Waterland organiseert verschillende rondleidingen en activiteiten voor het behoud van de historie van het dorp.

geopend op afspraak of bel +31 (0)20 403 17 34 

Pannenkoekenhuis De Witte Swaen

broek in waterland, Noord-Holland (0.41km)  -  Uit eten gaan moet vooral gezellig en betaalbaar zijn. Dit staat bij Pannenkoekenhuis De Witte Swaen voorop.

elke dag geopend 

Pannenkoekenhuis De Witte Swaen

broek in waterland, Noord-Holland (0.41km)  -  Bij Pannenkoekenhuis De Witte Swaen in Broek in Waterland eten gasten goedkoop en lekker! Kies uit maar liefst zestig verschillende soorten pannenkoeken.

elke dag geopend 

Stal Oostwal

amsterdam, Noord-Holland (1.92km)  -  In de groene omgeving vlak bij Broek en Waterland ligt Stal Oostwal. Hier doen ze van alles om kinderen een leuke dag te bezorgen. Daar spelen niet alleen hun pony's een grote rol bij, maar ook stoere trialbikes.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 28 34 95 99 

Fluisterbotenverhuur Theetuin Overleek (Waterland)

monnickendam, Noord-Holland (2.15km)  -  Vaar mee op een fluisterboot en geniet van de heerlijke zelfgemaakte lekkernijen bij Theetuin Overleek.

gesloten, open van  1 april t/m 30 september, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Fluisterboot varen bij Broeker Bootverhuur

broek in waterland, Noord-Holland (2.33km)  -  De wonderschone wateren van Waterland verkennen? Huur een fluisterboot of kano bij Broeker Bootverhuur en verken het natuurgebied en de dorpjes in de omgeving.

gesloten, open van  25 maart t/m 26 september, van 10:00 uur tot 18:00 uur 

Fluisterboot varen in Waterland

broek in waterland, Noord-Holland (2.33km)  -  Broeker Bootverhuur verhuurt allerlei soorten bootjes. Zo kun je geheel op eigen houtje de groene en vogelrijke omgeving van Broek in Waterland verkennen.

gesloten, open van  25 maart t/m 26 september, van 10:00 uur tot 18:00 uur 

Natuurgebied Ilperveld

landsmeer, Noord-Holland (2.93km)  -  Natuurgebied Ilperveld ligt in Landsmeer. Geniet van het prachtige veenweidegebied. In het voorjaar en zomer zijn er vaarexcursies of kun je zelf een bootje huren.

elke dag geopend 

Theetuin en Theeschenkerij 't Einde

zuiderwoude, Noord-Holland (3.31km)  -  In de schaduw van Amsterdam ligt de prachtige Theetuin en Theeschenkerij 't Einde. Geniet in deze prachtige omgeving van een dampende pot thee en heerlijke lekkernijen.

open op zondag en zaterdag 

De Wijnloods

zuiderwoude, Noord-Holland (3.4km)  -  Geniet van de lekkerste wijnen bij De Wijnloods. Vinoloog Ben van Leeuwen leert je de fijne kneepjes van het wijnproeversvak.

open op zondag, vrijdag en zaterdag 

Dagje zeilen met Carpe Diem op het IJsselmeer

monnickendam, Noord-Holland (3.67km)  -  Voor wie graag op het water vertoeft en geniet van het geluid van klapperende zeilen heeft Carpe Diem een perfect uitje. Pluk een zeildag op het IJsselmeer in een echte klipper of tjalk. Carpe Diem is gespecialiseerd in dagtochten.

elke dag geopend 

Bezoek het dorp Zuiderwoude

zuiderwoude, Noord-Holland (3.73km)  -  Het is heerlijk wandelen, fietsen en varen rondom het pittoreske dorpje Zuiderwoude.

elke dag geopend 

Museumhuis Huis Timmerman

monnickendam, Noord-Holland (3.99km)  -  Boven op het Oude Raadhuis van Monnickendam pronkt een monnik, symbool van de stad. Binnen pronkt de grote zaal met bijzonder goudleerbehang en is het interieur versierd met mooi stucwerk. Kom ook eens kijken achter de gevel van dit mooie Museumhuis.

geopend op afspraak of bel +31 (0)20 52 10 630