Uitstapjes vlakbij Historische Vereniging Oud...

Stal Oostwal

amsterdam, Noord-Holland (1.78km)  -  In de groene omgeving vlak bij Broek en Waterland ligt Stal Oostwal. Hier doen ze van alles om kinderen een leuke dag te bezorgen. Daar spelen niet alleen hun pony's een grote rol bij, maar ook stoere trialbikes.

De Wijnloods

zuiderwoude, Noord-Holland (3.12km)  -  Geniet van de lekkerste wijnen bij De Wijnloods. Vinoloog Ben van Leeuwen leert je de fijne kneepjes van het wijnproeversvak.

Natuurgebied Ilperveld

landsmeer, Noord-Holland (3.22km)  -  Natuurgebied Ilperveld ligt in Landsmeer. Geniet van het prachtige veenweidegebied. In het voorjaar en zomer zijn er vaarexcursies of kun je zelf een bootje huren.

Museumhuis Huis Timmerman

monnickendam, Noord-Holland (3.75km)  -  Boven op het Oude Raadhuis van Monnickendam pronkt een monnik, symbool van de stad. Binnen pronkt de grote zaal met bijzonder goudleerbehang en is het interieur versierd met mooi stucwerk. Kom ook eens kijken achter de gevel van dit mooie Museumhuis.

Waterlandsmuseum de Speeltoren

monnickendam, Noord-Holland (3.75km)  -  Waterlandsmuseum de Speeltoren heeft het oudste met de hand bespeelbare - maar ook valste - carillon van de wereld. Luister naar dit wonderlijke klokkenspel, speel zelf een deuntje en duik in de interessante historie van Monnickendam en Waterland.

Bierderij Waterland

monnickendam, Noord-Holland (3.92km)  -  Proef biologische bieren bij proeflokaal en brouwerij Bierderij Waterland in Monnickendam. Kijk vanaf de balustrade de brouwerij in of volg een rondleiding.

Boerderij De StadsHoeve

amsterdam, Noord-Holland (4.32km)  -  Kom kijken bij boerderij de StadsHoeve, een boerderij onder de rook van Amsterdam. Even lekker uitblazen na de drukte van de stad. Op de stadsboerderij kun je je verjaardag vieren of je bruiloft organiseren.

De Simonehoeve

katwoude, Noord-Holland (6.14km)  -  Ontdek op de Simonehoeve in Katwoude hoe kaas en klompen worden gemaakt. Kom langs om klompen te decoreren of boek een gezellige excursie naar bijvoorbeeld Volendam of een heerlijke high tea.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Historische Vereniging Oud Broek in Waterland