Pannenkoekenhuis De Witte Swaen

broek in waterland, Noord-Holland (0.21km)  -  Bij Pannenkoekenhuis De Witte Swaen in Broek in Waterland eten gasten goedkoop en lekker! Kies uit maar liefst zestig verschillende soorten pannenkoeken.

Stal Oostwal

amsterdam, Noord-Holland (1.78km)  -  In de groene omgeving vlak bij Broek en Waterland ligt Stal Oostwal. Hier doen ze van alles om kinderen een leuke dag te bezorgen. Daar spelen niet alleen hun pony's een grote rol bij, maar ook stoere trialbikes.

Fluisterboot varen in Waterland

broek in waterland, Noord-Holland (2.11km)  -  Broeker Bootverhuur verhuurt allerlei soorten bootjes. Zo kun je geheel op eigen houtje de groene en vogelrijke omgeving van Broek in Waterland verkennen.

Theetuin en Theeschenkerij 't Einde

zuiderwoude, Noord-Holland (3.02km)  -  In de schaduw van Amsterdam ligt de prachtige Theetuin en Theeschenkerij 't Einde. Geniet in deze prachtige omgeving van een dampende pot thee en heerlijke lekkernijen.

De Wijnloods

zuiderwoude, Noord-Holland (3.12km)  -  Geniet van de lekkerste wijnen bij De Wijnloods. Vinoloog Ben van Leeuwen leert je de fijne kneepjes van het wijnproeversvak.

Natuurgebied Ilperveld

landsmeer, Noord-Holland (3.22km)  -  Natuurgebied Ilperveld ligt in Landsmeer. Geniet van het prachtige veenweidegebied. In het voorjaar en zomer zijn er vaarexcursies of kun je zelf een bootje huren.

Dagje zeilen met Carpe Diem op het IJsselmeer

monnickendam, Noord-Holland (3.41km)  -  Voor wie graag op het water vertoeft en geniet van het geluid van klapperende zeilen heeft Carpe Diem een perfect uitje. Pluk een zeildag op het IJsselmeer in een echte klipper of tjalk. Carpe Diem is gespecialiseerd in dagtochten.

Museumhuis Huis Timmerman

monnickendam, Noord-Holland (3.75km)  -  Boven op het Oude Raadhuis van Monnickendam pronkt een monnik, symbool van de stad. Binnen pronkt de grote zaal met bijzonder goudleerbehang en is het interieur versierd met mooi stucwerk. Kom ook eens kijken achter de gevel van dit mooie Museumhuis.

Waterlandsmuseum de Speeltoren

monnickendam, Noord-Holland (3.75km)  -  Waterlandsmuseum de Speeltoren heeft het oudste met de hand bespeelbare - maar ook valste - carillon van de wereld. Luister naar dit wonderlijke klokkenspel, speel zelf een deuntje en duik in de interessante historie van Monnickendam en Waterland.

Varen met De Korevaer

monnickendam, Noord-Holland (3.81km)  -  De Korevaer is een luxe zeilklipper, die de passagiers meevoert naar de mooiste havens op het IJsselmeer en de Waddenzee.

Zeilen met De Zuiderzee

monnickendam, Noord-Holland (3.88km)  -  Zeil mee met De Zuiderzee, een echte traditionele zeiltjalk, en beleef een sfeervolle dag op het IJsselmeer!

Bierderij Waterland

monnickendam, Noord-Holland (3.92km)  -  Proef biologische bieren bij proeflokaal en brouwerij Bierderij Waterland in Monnickendam. Kijk vanaf de balustrade de brouwerij in of volg een rondleiding.

Boerderij De StadsHoeve

amsterdam, Noord-Holland (4.32km)  -  Kom kijken bij boerderij de StadsHoeve, een boerderij onder de rook van Amsterdam. Even lekker uitblazen na de drukte van de stad. Op de stadsboerderij kun je je verjaardag vieren of je bruiloft organiseren.

Veerpont Ilpendam-Landsmeer

ilpendam, Noord-Holland (4.39km)  -  Pontveer Ilpendam-Landsmeer staat bekend als 'het pontje van Ilpendam'. Elke dag vaart de pont heen en weer over het Noord-Hollands kanaal.

BoulesBitesBar Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (5.73km)  -  Beleef een bijzondere Jeudeboule-ervaring bij BoulesBitesBar in Amsterdam. Ontdek een mix van fanatiek Jeudeboulen met een hapje en een drankje.

Winkelcentrum Boven 't Y

amsterdam, Noord-Holland (5.77km)  -  Ga lekker winkelen in winkelcentrum Boven 't Y in Amsterdam. Je slaagt vast en zeker bij een van de honderdvijftig winkels!

Natuurspeelbos Purmerbos

purmerend, Noord-Holland (5.93km)  -  Kinderen kunnen zich uitleven in het Purmerbos! Klim en klauter erop los of bouw een mooie hut in dit uitgestrekte speelbos aan de oostkant van Purmerend.

Grietje Tump Museum

landsmeer, Noord-Holland (6km)  -  Ga terug in de tijd in het Grietje Tump Museum, dat vol staat met voorwerpen uit de vorige eeuw zoals meubels, sieraden en doopjurken.

City Games

City Games

Nu met 10% korting Ben jij net zo goed in het oplossen van een moord als Sherlock Holmes? Ontdek het met de spannende Sherlock Holmes City Game! Een game vol puzzels, hersenkrakers en Britse humor die je door heel Nederland kunt spelen. Kies een stad en ga op avontuur.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Historische Vereniging Oud Broek in Waterland