1

Wat te doen in Burghsluis en omgeving

Dagje Burghsluis, wat te doen?

Gevonden in de buurt van Burghsluis:

De Plompe Toren

burgh-haamstede, Zeeland (1.82km)  -  Het dorp Koudekerke is verdwenen. Het enige wat nog rest is de Plompe Toren. Geniet op de toren van het weidse uitzicht over de Oosterschelde en ontdek binnenin de mysterieuze geschiedenis van het verdronken dorp.

Huis van Burgh

burgh-haamstede, Zeeland (1.9km)  -  Geniet van een actief dagje uit met elkaar bij Huis van Burgh. Midgetgolfen, bowlen, groepsuitdagingen aangaan en daarna gezellig een hapje eten.

Museum de Burghse Schoole

burgh-haamstede, Zeeland (2.22km)  -  Museum de Burghse Schoole is een authentiek schoolgebouw van rond 1845. Hoe zag een dagje school er vroeger uit? Ontdek in het museum ook meer over de historie van Burgh en omgeving.

Pannekoekenmolen De Graanhalm

burgh-haamstede, Zeeland (2.3km)  -  Volkoren pannenkoeken eten in een ouderwetse molen op een steenworp afstand van het strand? Het klinkt als een droom, maar het kan bij De Graanhalm in Burgh-Haamstede.

Bewaerschole

burgh-haamstede, Zeeland (2.6km)  -  Ontdek internationale kunst in de tentoonstellingsruimte Bewaerschole in Burgh-Haamstede. Hier wordt actuele kunst getoond.

Galerie Het Oude Raadhuis

burgh-haamstede, Zeeland (2.66km)  -  Prachtige schilderijen, een oud gebouw met een nostalgische beeldentuin én originele, betaalbare cadeautjes. Het Oude Raadhuis voldoet aan al deze eisen!

Mountainbikeroute Westerschouwen

burgh-haamstede, Zeeland (2.67km)  -  Beklim steile zandheuvels, hobbel omlaag over trappetjes en geniet van de mooie bossen en duinen in de kop van Schouwen op deze mountainbike route.

Kabouterpad Westerschouwen

westenschouwen, Zeeland (3.39km)  -  De boswachter weet het zeker: in boswachterij Westerschouwen wonen kabouters! Volg het kabouterpad en ga zelf op zoek.

Klimbos Zeeland Westerschouwen

burgh-haamstede, Zeeland (3.39km)  -  Beleef een avontuur in de bomen van Klimbos Zeeland Westerschouwen! Het park ligt vlakbij het strand. Je daagt hier je vrienden, familie of jezelf uit op zesgekleurde parcoursen.

Wandelroutes Westerschouwen

westenschouwen, Zeeland (3.39km)  -  In boswachterij Westerschouwen heeft Staatsbosbeheer vijf gemarkeerde wandelroutes uitgezet, die je leiden langs de mooiste plekken.

Recreatiepark 't Lapje

burgh-haamstede, Zeeland (4.71km)  -  Recreatiepark 't Lapje zit vol actief vermaak voor jong en oud. Voetballen, midgetgolfen en trampoline springen. Een leuke bestemming voor een actief dagje uit.

't Boemeltreintje

renesse, Zeeland (6.23km)  -  Rijd comfortabel van plek naar plaats met 't Boemeltreintje. Dit is namelijk geen hobbeltrein, maar een comfortabele trein op autobanden. Ontdek Schouwen-Duiveland tijdens de rondrit!

Voerman Stadsmuseum HattemVoerman Stadsmuseum Hattem

Voerman Stadsmuseum Hattem

Bestel tickets met korting Het Voerman Stadsmuseum vind je in het hart van het pittoreske vestingstadje Hattem. Bekijk er prachtige kunstwerken van lokale kunsthelden en leer meer over de historie van het mooie Hanzestadje. Voor kinderen is er een spannende ontdekkingstocht!