Dagje Uit met Kinderen Ellemeet en omgeving

Gevonden in de buurt van Ellemeet:

Kabouterbos Renesse

renesse, Zeeland (2.14km)  -  In Kabouterbos Renesse zie je echt de kabouters! Aan het werk, schuilend in een kasteeltje, lopend over een hoog bruggetje tussen twee bomen... er is zelfs een heel dorpje, verstopt tussen het mos!

Zeeland Buitenland - Natuurspeelpark

ouddorp, Zuid-Holland (3.85km)  -  Oude kleren aan en op naar Zeeland Buitenland, een natuurspeelpark aan de oevers van het Grevelingenmeer. Kom vlotten bouwen, kanovaren, klimmen en lekker spelen. Of stel een heel programma samen!

Alpaca & Falabella Ranch Rzadkiewa

kerkwerve, Zeeland (5.18km)  -  Wandelen met alpaca's of zelfs een potje golfen op het platteland tussen deze schattige beesten? Het kan bij de Alpaca & Falabella Ranch Rzadkiewa in Kerkwerve. Volg een rondleiding of doe mee aan een workshop alpacawol.

Recreatiepark 't Lapje

burgh-haamstede, Zeeland (6.07km)  -  Recreatiepark 't Lapje zit vol actief vermaak voor jong en oud. Voetballen, midgetgolfen en trampoline springen. Een leuke bestemming voor een actief dagje uit.

Bewaerschole

burgh-haamstede, Zeeland (6.25km)  -  Ontdek internationale kunst in de tentoonstellingsruimte Bewaerschole in Burgh-Haamstede. Hier wordt actuele kunst getoond.

Huis van Burgh

burgh-haamstede, Zeeland (7.43km)  -  Geniet van een actief dagje uit met elkaar bij Huis van Burgh. Midgetgolfen, bowlen, groepsuitdagingen aangaan en daarna gezellig een hapje eten.