1

Wat te doen in Markenbinnen en omgeving

Dagje Markenbinnen, wat te doen?

Gevonden in de buurt van Markenbinnen:

Geheim agent, topacteur en stuntman voor één dag

krommenie, Noord-Holland (2.63km)  -  Bij 't Stormt verandert iedereen in een stoere geheim agent, een flitsende stuntman en een topacteur. Je speelt namelijk de hoofdrol in je eigen James Bond-film! Red zo de wereld, of kies voor één van de andere hilarische groepsuitjes!

Welkom op Fort K'IJK!

uitgeest, Noord-Holland (2.92km)  -  Geniet op Fort K'IJK van het geweldig uitzicht over het stille polderlandschap vol weidevogels. Kom binnen en leer meer over de geschiedenis van de beroemde Stelling van Amsterdam en drink een kopje koffie in het fort.

-aanbevolen door adverteerder-

Zwembad De Crommenije

krommenie, Noord-Holland (2.97km)  -  In zwembad De Crommenije kun je niet alleen baantjes trekken, maar ook heel wat andere activiteiten doen zoals zeemeerminzwemmen en bootcamp!

Bezoekerscentrum de Poelboerderij

wormer, Noord-Holland (3.28km)  -  De Poelboerderij toont met exposities wat er in de natuurlijke omgeving speelt. Vervolgens gaat de bezoeker zelf op ontdekkingstocht met een vaarexcursie.

Openluchtzwembad Het Zwet

wormer, Noord-Holland (3.89km)  -  Geniet van een prachtig uitzicht over de watervennen van Wormer in openluchtzwembad Het Zwet. Sjees van de glijbaan of neem een verkoelende duik in het water!

Fort bij Spijkerboor

westbeemster, Noord-Holland (4.04km)  -  Maak een rondleiding met een gids door Fort bij Spijkerboor en ontdek de geschiedenis van dit oude fort.

Monkey Town Uitgeest

uitgeest, Noord-Holland (4.21km)  -  Kinderen hebben de tijd van hun leven in deze overdekte speeltuin. Aan alles is gedacht. En het mooie is, dat begeleiders helemaal niets hoeven te betalen.

Kinderboerderij 't Weidje

wormer, Noord-Holland (4.27km)  -  Kinderboerderij 't Weidje in Wormer bestaat al sinds 1973. Kinderen genieten hier van allerlei soorten dieren, zoals schapen, geiten, kippen en eenden.

Fort aan den Ham

uitgeest, Noord-Holland (4.41km)  -  Het Fort aan den Ham is onderdeel van 'De Stelling van Amsterdam'. Het was bedoeld als schuilplaats bij een oorlog en is nu toegankelijk voor bezoekers.

Escape Room Wormerveer

wormerveer, Noord-Holland (4.77km)  -  In de gevangenis van Escape Room Wormerveer ontsnap je uit een isoleercel, medische cel, verhoorkamer en zelfs een mortuarium! Lukt het jou op tijd?

Speeltuin Kindervreugd Uitgeest

uitgeest, Noord-Holland (4.91km)  -  Klauter over het klimhek en glijd van de glijbaan: speeltuin Kindervreugd in Uitgeest bestaat al sinds 1953 en is nog steeds een super dagje weg!

Openluchtzwembad De Zien

uitgeest, Noord-Holland (5.39km)  -  Zoek in de zomer heerlijk verkoeling bij in het water van openluchtzwembad De Zien in Uitgeest of kom lekker zonnen en bruin worden op de ligweide.

Museum In 't Houten Huis

de rijp, Noord-Holland (5.85km)  -  Vroeger was het een eiland, nu is het omliggende land ook drooggelegd. Museum In 't Houten Huis in De Rijp biedt een mooi overzicht van de drooglegging van De Rijp en laat ook de bloeiperiode van het eiland zien.

Luchtoorlogsmuseum Fort bij Veldhuis

heemskerk, Noord-Holland (6.21km)  -  Fort bij Veldhuis is onderdeel van de Stelling van Amsterdam en is nu in gebruik als museum. Allerlei voorwerpen uit de Tweede Wereldoorlog zijn hier te vinden. Neem ook een kijkje in de radiokamer!

WONDR ExperienceWONDR Experience

WONDR Experience

Boek nu je tickets Zwemmen in een bad vol spekjes, de muren bekladden met je eigen kunst en alles wat je ziet zelf uitproberen. Pop-upmuseum en Instagram-walhalla WONDR is een speeltuin voor volwassenen! Dompel je onder in een interactieve, kleurrijke wereld vol kunst.

UITagenda Markenbinnen